metalshow

Agentia Headline incepe anul in forta, cu trei noi parteneriate

Primele luni ale lui 2010 au adus pentru agenţia de marketing şi PR Headline trei noi parteneriate, încheiate cu Romsys, Standard Snacks şi ECOTIC, pentru furnizarea de servicii de PR, comunicare și consultanță specializată. 

”Este evident că relaţiile publice şi-au câştigat un loc important în strategiile de promovare ale companiilor. Acest an se pare că va aduce o dezgheţare a pieţei de PR, iar acest lucru a fost determinat, într-o măsură importantă, şi de eficienţa pe care au demonstrat-o pe parcursul anului trecut specialiştii în comunicare. Obiectivul cel mai important, pe care îl cunosc şi îl urmăresc toţi consultanţii noştri, este susţinerea business-ului clientului, prin furnizarea unor servicii specializate de calitate, concretizate în rezultate măsurabile”, a declarat Mihaela Apetrei, Senior Manager Headline.

Factorii decisivi în selectarea Headline ca furnizor de servicii de marketing şi PR au fost rezultatele obţinute până acum de agenţie pentru ceilalţi clienţi ai săi, experiența acumulată în cei nouă ani de activitate, expertiza consultanţilor şi soluţiile personalizate. Două dintre cele două noi parteneriate începute în 2010 reprezintă o susţinere a planului de dezvoltare a agenţiei pentru acest an, care are ca obiectiv situarea Headline ca numărul ”1” printre agenţiile specializate în marketing şi PR pentru industria IT. Un alt reper de atins este angajarea a trei noi consultanţi în acest an; recent, echipei Headline i s-a alăturat deja Adrian Popa, fost jurnalist.

Despre clienţi:

Ecotic, prima organizație a producătorilor de echipamente electronice din România, este o asociație non-profit, independentă și neguvernamentală, care are drept scop protejarea mediului înconjurător prin preluarea responsabilițătilor ce revin producătorilor sau terților în ceea ce privește realizarea obiectivelor anuale de colectare, reutilizare, reciclare și valorificare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

Creată în 1993, Romsys este astăzi unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii şi servicii informatice, clasându-se în prezent în Top 5 integratori de sistem din România. Soluţiile şi serviciile Romsys sunt destinate în special sectoarelor financiar – bancar şi asigurări, telecomunicaţii, industrie, utilităţi, public şi apărare. La sfârşitul anului 2007, compania a fost preluată de către New Frontier Holding, concern austriac a cărui viziune este aceea de a crea prin achiziții unul din cele mai puternice grupuri de furnizori IT din Europa Centrală şi de Est pentru clienţi corporate şi enterprise.

Prezentă pe piața locală din 1995, activitatea companiei Standard Snacks constă în fabricarea si distribuția produselor alimentare. De la înfiinţare până în prezent, compania a investit permanent în activitatea de producţie (hale de mari dimensiuni, fabrici, personal specializat, tehnologie, echipamente moderne) pentru consolidarea unei cote cat mai mari din piaţa românească de profil.

Bucuresti, 11.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *