free download 78 travel guides written by experts

Noul SEAT Ibiza ECOMOTIVE, si mai ecologic

disponibil pe piaţă începând cu 2009

* Emisii de CO2 de numai 98 g/km şi un consum de combustibil de 3.7 l/100 km
* Forma aerodinamică, sistemul de management al motorului şi masa maximă autorizată au fost îmbunătăţite
* Performanţe deosebite şi o listă completă a dotărilor standard

Noul SEAT Ibiza ECOMOTIVE va fi lansat în primul trimestru al anului 2009. Noul model va avea un consum redus de combustibil de 3.7 litri / 100 km şi emisii de CO2 de numai 98 g/km. Aceste performanţe fac din noul SEAT Ibiza ECOMOTIVE cel mai ecologic automobil din segmentul său, fiind singura maşină cu caroserie în cinci uşi, echipată cu motor de 80 CP şi aer condiţionat, ce înregistrează emisii atât de scăzute de CO2.

Munca minuţioasă realizată la Centrul Tehnic de la Martorell a avut ca rezultat o maşina extrem de ecologică, echipată cu motor 1.4 TDI, cu filtru de particule diesel, ce dezvoltă o putere de 80 CP. Ca urmare a optimizării formei aerodinamice şi a masei maxime autorizate, precum şi a modificării sistemului de management al motorului, s-a înregistrat o scădere a consumului de combustibil şi a emisiilor şi au fost îmbunătăţite totodată performanţele modelului de bază.

Printre noutăţile privind dotările noului SEAT Ibiza ECOMOTIVE se număra tapiţeria, oglinzile exterioare în culoarea caroseriei şi farurile duble, care se adaugă listei de dotări standard, precum ABS, airbag-uri frontale si airbag-uri cap-torace pentru şofer şi pasager , pregatire radio cu 6 difuzoare si antena de plafon, instalatie de aer conditionat cu reglaj manual, geamuri fata actionate electric şi pregătire Isofix pentru scaunele din spate + pregătire Top Tether.

Dintre dotările opţionale fac parte airbag-ul pentru cap şi airbag-ul lateral, senzorul de parcare spate, sistemul cruise control, farurile de ceaţă cu functie Cornering, radio CD mp3, mufa USB, sistemul Bluetooth. Cu toate acestea următoarele dotări nu sunt disponibile ca urmare a limitării masei maxime autorizate: sunroof panoramică, roata de rezervă, jantele de aliaj, şi cotiera faţă.

Noul SEAT Ibiza ECOMOTIVE va fi disponibil la dealerii SEAT începând cu primul trimestru al anului 2009.

Bucuresti, 04.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *