free download 78 travel guides written by experts

Advice recruteaza dupa dictionar

Advice, organizația tinerilor creativi, recrutează. Până pe 17 octombrie poți completa formularul de înscriere, accesând pagina www.advicestudents.ro/recrutare.

Anul acesta, nu căutăm oameni ca la carte, îi căutăm ca în dicționar. După 10 ani de activitate, am găsit profilul candidatului ideal: neconvențional, pasionat de publicitate și comunicare, dornic să întregească cea mai tânără echipă implicată în dezvoltarea industriei creative.

Pentru fiecare pasiune, noi avem un departament: Creație, Vânzări, PR&Media, Resurse Umane și Web Development.

Creația este locul de joacă al Advice-ului. Copywriterii se joacă cu textele, art directorii au culorile, oamenii de la Multimedia – camerele foto-video, iar cei de la Crafts au cele mai neconvenționale materiale. Pe scurt, aici, ideile se nasc și devin palpabile.

La Vânzări, sunt negociatorii înnăscuți, pregătiți să schimbe orice piedică într-o oportunitate și să transforme un proiect într-o reușită. PR&Media este legătura dintre Advice și lumea exterioară. Oamenii de aici facilitează comunicarea ONG-ului cu partenerii noștri. Departamentul de Resurse Umane menține armonia și zâmbetele în interiorul organizației, iar la Web Development, www-ul devine mai creativ ca niciodată.

Dacă te vezi într-unul dintre aceste departamente, descarcă formularul de înscriere, completează-l şi trimite-l până pe 17 octombrie, la adresa recrutare@advicestudents.ro.

Advice este ONG-ul tinerilor creativi care îşi propune să ofere studenţilor mijloacele necesare pentru a deveni următoarea generaţie de profesioniști din industria creativă. Suntem o echipă tânără și entuziastă, pasionată de publicitate, relații publice și comunicare, mereu în căutare de idei noi şi revoluţionare.

De mai bine de 10 ani, organizăm evenimente dedicate studenţilor care aspiră la un job în industria creativă: de la şcoli gratuite de publicitate, strategie și creație – Teach Me, Think Strategy, Creativity Blueprints – la conferinţe deschise unui număr mare de participanţi – AdRev – sau concursuri de grafică – imPrint și prima revistă dedicată exclusiv industriei creative – advertise.in.

Bucuresti, 15.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *