free download 78 travel guides written by experts

Nicolai Tand – juratul Top Chef este indragostit iremediabil

Află de ce…

Cel mai tăios format de cooking din România le aduce telespectatorilor, din 5 noiembrie la Antena 1, o competiție pe muchie de cuțit pentru câștigarea titlului de primul Top Chef al României. Un juriu exigent, format din Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu și Nicolai Tand, pe baza zecilor de ani de experiență, vor arbitra această luptă.

Cei 24 de concurenți vor trebui să-și demonstreze abilitățile și să-i impresioneze pe cei trei jurați. Nu va fi ușor. Pentru a reuși, însă, Nicolai Tand le recomandă să fie creativi, să facă mâncare delicioasă și să utilizeze produse de sezon. Nicolai este un maramureșan autentic care a învățat toate secretele bucătăriei franceze în cei 14 ani petrecuți în Franța.

Cu o viață desprinsă din filmele de la Hollywood, Nicolai se declară îndrăgostit iremediabil de bucătărie. ”Sunt și voi fi întotdeauna îndrăgostit de bucătărie”, a declarat Nicolai. ”Să faci mâncare bună, să gătești sănătos și cu pasiune nu este puțin lucru”, a adăugat acesta. Juratul Top Chef știe foarte bine ce înseamnă munca grea. Nicolai a început de jos, de la spălatul vaselor și după multă muncă a reușit să aibă propriul restaurant. Pasiunea lui pentru bucătărie l-a ajutat să ajungă unde este astăzi și același lucru își propune să facă și el pentru viitorul Top Chef al României.

Antena 1 le aduce telespectatorilor din 5 noiembrie de la 20.30 un nou format de succes internaţional şi pune la încercare abilităţile a 24 dintre cei mai buni bucătari din România. Dintre aceştia, doar unul singur poate fi primul Top Chef din istoria bucătăriei româneşti moderne, titlu pentru care va trebui să-şi demonstreze îndemânarea, cultura culinară, creativitatea şi adaptabilitatea în cele mai inedite situaţii, sub atenta supraveghere a celui mai rafinat juriu de profil. Lupta strânsa care se va da între cei 24 a început deja, filmările fiind în plină desfășurare.

Complexitatea formatului acestui show aduce cu sine şi o serie de probe inedite cărora concurenţii vor trebui să le facă faţă cu brio. Una dintre ele s-a filmat în camera frigorifica a unui abator, o alta la o şcoală militară, iar locaţiile alese de producători pentru filmările acestui show nu se rezumă doar la Bucureşti, astfel că telespectatorii vor porni, împreună cu concurenţii, un periplu prin ţară, în cele mai interesante şi ofertante locuri din punct de vedere culinar.

În plus, filmările pentru se vor desfăşura şi într-un platou grandios, construit special pentru show-ul care va începe pe 5 noiembrie la Antena 1. Moderatoarea show-ului este frumoasa Alina Pușcaș.

Bucuresti, 15.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *