free download 78 travel guides written by experts

Adrian Paduraru: “«Declaratie de dragoste» ramane un reper

pe care il admit si de care ma bucur!”

Actorul care asigură dublajul vocii naratorului serialului Destine frânte, care începe la Diva Universal pe 6 ianuarie, a dat un interviu în exclusivitate pentru
www.divauniversal.ro

Într-un amplu interviu acordat în exclusivitate pentru www.divauniversal.ro, actorul Adrian Păduraru își amintește despre rolul său din filmul Declarație de dragoste, vorbește despre spectacolele în care poate fi văzut în prezent, noua generație de actori, tabloidizarea mediei românești și despre serialul Destine frânte de la Diva Universal, în care asigură dublajul vocii naratorului.

Mă enervez, sufăr când văd prostie, mitocănie, lipsă de grijă față de ceilalți, un dezechilibru major între cei care ar trebui să apară și cei care apar în emisiunile de televiziune și nici nu vreau să-mi las timp pentru asta, spune actorul în interviul pentru site-ul Diva Universal.

Adrian Păduraru mărturisește faptul că a avut propuneri de a intra în politică, dar nu le-a dat curs: Evident, și notorietatea, și ușurința discursului mi-au adus și acest tip de propuneri. (…) Dar, fără modestii false, cred că am multe de făcut în profesia mea, este un lucru pe care îl fac bine și ar fi păcat să mă duc în altă parte, unde să fiu amator.

Cât despre filmul care l-a lansat în lumea artistică, Declarație de dragoste, Adrian Păduraru declară: filmul rămâne un reper pe care îl admit și de care mă bucur. De-a lungul timpului, neplăcerile au fost mai mici decât marile bucurii pe care mi le-a adus. În urmă cu câțiva ani aveam un fel de revoltă, mă întrebam: Cum? Am jucat în Peer Gynt și lumea zice doar de Declarație de dragoste? Dar nu mai gândesc așa, filmul Declarație de dragoste mi-a dat foarte mult: primul contact cu mii de oameni pe care i-am întâlnit a fost zâmbetul. Nu e puțin lucru, dimpotrivă, e o minune ca oamenii să îți zâmbească.

Adrian Păduraru asigură dublajul vocii naratorului din serialul Destine frânte, care va avea premiera la Diva Universal luni, 6 ianuarie, la ora 21:00.

Destine frânte (al cărui titlu original este Most Likely To…) este o serie-documentar de investigații, care urmărește povestea unor elevi excelenţi, ale căror vieţi i-au dus în locuri neaşteptate şi tragice.

Sezonul 1 al seriei Destine frânte marchează o premieră, fiind pentru prima dată când Diva Universal difuzează acest tip de conținut – o serie-documentar de investigații.

Am văzut aproape toate episoadele, ideea serialului este una care îmi place, pentru că se întâmplă ceva dramatic, uneori tragic, care ne face să medităm la existențele noastre; mai ales pentru cei tineri și foarte tineri este important să aibă, din când în când, semnale de alarmă asupra pericolului deraierii, al eșuării. Cu atât mai mult cu cât serialul vorbește despre oameni foarte promițători la vârsta debutului în viață. Și cred că este chiar un demers educațional, cu o stilistică interesantă, între docu-dramă și un demers pur educațional, care are și avantajul că episoadele pot fi văzute independent, spune actorul Adrian Păduraru, în cadrul interviului pentru site-ul Diva Universal.

Citiți interviul exclusiv integral pe //www.divauniversal.ro/content/interviu-cu-adrian-paduraru și urmăriți serialul Destine frânte, în premieră la Diva Universal, începând de luni, 6 ianuarie, la ora 21:00. În fiecare luni va fi difuzat câte un episod.

Bucuresti, 23.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *