free download 78 travel guides written by experts

Adrian Orza, viceprimar al Timisoarei, participa la primul eveniment regional de comert electronic

Adrian Orza, viceprimar al Municipiului Timişoara, va participa la deschiderea ecomTIM, prima conferinţa regională de e-commerce din România.

Viceprimar al Municipiului Timişoara din anul 2000, Adrian Orza va prezenta participanţilor premierele online ale administraţiei locale. Primăria Timişoara este, printre altele, prima administraţie care a introdus plata online a taxelor şi impozitelor. 

Programată pentru intervalul 9-10 februarie 2011, conferinţa ecomTIM reuneşte la Timişoara unii dintre cei mai buni specialişti din online.

Portofoliul de vorbitori care vor fi prezenţi la ecomTIM este format din specialişti precum Dan Bulucea (Google România), Marius Ghenea (Asociaţia Română a Magazinelor Online), Cem Tunakan (Groupon România), Daniel Nicolescu (GECAD ePayment), Cristian Manafu (The Connector), Doru Panaitescu (consultant&trainer online), Dorin Boerescu (2Parale) şi Alin Popescu (Avocatnet).

Organizat de 2Parale, cea mai mare reţea de afiliere din România, ecomTIM este structurat în două zile de noutăţi, sugestii şi idei de dezvoltare a afacerilor online. Prima zi este dedicată conferinţelor despre fenomenul e-commerce în România, iar cea de-a doua zi cuprinde două sesiuni de workshop-uri, desfăşurate în paralel, adresate oamenilor de afaceri şi marketer-ilor.

Pentru a participa la ecomTIM, doritorii mai au la dispoziţie doar o săptămână de înscrieri, existând deja sesiuni de workshop-uri unde nu mai există locuri disponibile.

Bucuresti, 02.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *