free download 78 travel guides written by experts

Slawomir Nizalowski este noul Manager General al Mars Romania

Slawomir Nizalowski, noul Manager General al companiei Mars România, este un manager cu experienţă, un specialist recunoscut în domeniul vânzărilor, având un parcurs profesional de mai bine de 15 ani în cadrul companiei Mars.

După ce în ultimii patru ani a deţinut funcţia de Director de Vânzări şi Director Financiar în cadrul Mars România, Nizalowski a fost numit Manager General începând cu luna Decembrie 2010. El îl înlocuieşte în funcţie pe Tomasz Pawlowski, care a fost promovat în funcţia de Manager General al business-ului de ciocolată din Polonia, cea mai mare piaţă pentru acest segment din regiunea Mars Europa Centrală şi de Est.

“Cariera mea este strâns legată de compania Mars. Faptul că sunt déjà de patru ani în România, mă va ajuta foarte mult să continui consolidarea business-ului şi să asigur creşterea pe care am înregristrat-o până în prezent.”, a declarat Slawomir Nizalowski, Mananger General Mars România.

Slawomir Nizalowski are 38 de ani şi a absolvit Universitatea Economică din Varşovia. Este căsătorit, are 3 copii şi locuieşte în România, în Bucureşti, încă din 2007. Este foarte mândru că cel de-al treilea copil al familiei s-a născut la Bucureşti. Este pasionat de călătorii şi natură, în egală măsură de animale, având doi câini.

Mars România este un important jucător pe piaţa din regiunea Europei Centrale şi de Est încă din 1994, cunoscând una dintre cele mai rapide dezvoltări din rândul companiilor FMCG de pe piaţa europeană. Portofoliul Mars cuprinde marci precum Whiskas®, Pedigree®, Chappi®, Kitekat®, Sheba®, Caesar® şi Trill® pe segmentul hranei pentru animale, Mars®, Snickers®, Twix®, Bounty® si Milky Way® pe segmentul batoanelor de ciocolată şi Uncle Ben’s® şi Dolmio® pe segmentul produselor alimentare.

Despre MARS România

Mars Romania este o divizie a Mars Incorporated şi în acelaşi timp un pilon important al companiei în regiunea Europei Centrale şi de Est.Prezentă pe piaţa locală încă din 1994, compania a cunoscut în ultimii ani una din cele mai accelerate dezvoltări din rândul companiilor FMCG de pe piaţa europeană.Mars Incorporated – cu sediul în McLean, Virginia, S.U.A – este o companie deţinută de familia Mars, înfiinţată în 1911,ce înregistrează venituri anuale de peste 30 miliarde USD. Mars Incorporated este unul dintre cei mai mari producători de alimente din lume, incluzând:

● Cea mai mare companie de dulciuri din lume (după achiziţionarea Wm. Wrigley Jr. Company în 2008), cu mărci care valorează miliarde de dolari, precum M&M’S®, SNICKERS®, DOVE ®, MARS ®, EXTRA ® şi ORBIT ®.
● Cea mai mare companie de produse pentru animale de companie din lume, cu mărci de miliarde de dolari precum PEDIGREE®, ROYAL CANIN® şi WHISKAS ®.
● 70 000 angajaţi care lucrează în peste 300 locaţii, incluzând peste 130 fabrici din aproximativ 75 ţări din întreaga lume.

Bucuresti, 02.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *