Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

ADfel 2012 dedica primele trei zile zonei cultural-sociale

ADfel, singurul eveniment dedicat publicității neconvenționale și organizat în perioada 13-19 august în Club Fabrica, va dedica în acest an primele trei zile activităților culturale și sociale.

După ce, la edițiile anterioare, numeroase organizații din zona socială, culturală, ecologică sau educațională au avut oportunitatea de a se promova și de a aduna foarte mulți fani sau pasionați de astfel de inițiative, anul acesta ele vor avea la dispoziție mai multe zile pentru a organiza acțiuni de comunicare în cadrul ADfel, sub umbrela Zilelor Culturale la ADfel. 

Astfel, în perioada 13-15 august, în Club Fabrica se vor afla atât branduri curajoase a căror prezență la ADfel a devenit deja tradiție în ziua culturală, cât și organizații ce urmăresc să își comunice pentru prima dată lucrările, realizările și proiectele unui public numeros, prin intermediul unor experiențe neconvenționale.

Până pe data de 25 iulie, toate organizațiile a căror activitate se încadrează în zonele culturale, sociale, educaționale sau ecologice și își doresc să participe la cea de-a șaptea ediție ADfel, își pot exprima intenția la adresa ADfel@IQads.ro. E-mailul trebuie să conțină o descriere a organizației și a proiectelor desfășurate, precum și două propuneri de activări neconvenționale în cadrul evenimentului, urmând ca cele mai interesante dintre ele să fie selectate și incluse programul Zilelor Culturale.

Bucuresti, 26.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *