Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Adentity si Campofrio si-au prelungit colaborarea

Agentia de consultanta in relatii publice si comunicare Adentity, affiliate of Chime Communications UK si producatorul de mezeluri Tabco-Campofrio au prelungit pentru inca un an contractul de colaborare.

Agentia va asigura pentru Campofrio Romania servicii de consultanta in stabilirea strategiilor de  Relatii Publice, managementul situatiilor de criza, relatia cu mass media precum si consultanta in public si government affairs.

Este al treilea an consecutiv in care Adentity primeste in „gestiune” contul de PR al companiei Campofrio Romania.

Tabco-Campofrio, companie subsidiara a Campofrio Alimentacion Spania, este unul dintre cei mai mari procesatori de carne din Romania, inregistrand in anul 2005 o cifra de afaceri de 33 de milioane de Euro. Portofoliul companiei cuprinde peste 100 de produse autohtone precum si o gama larga de produse importate din Spania. Crezul companiei este de a oferi consumatorilor sai produse cat mai sanatoase si cat mai naturale.

Adentity este o companie romaneasca de consultanta in relatii publice si comunicare infiintata in anul 2002. Din aprilie 2004 Adentity a primit afilierea la cel mai important grup de comunicare din Marea Britanie, Chime Communications, grup condus de Lord Bell. Serviciile oferite precum si portofoliul de clienti ai agentiei pot fi consultate simplu, accesand adresa www.adentity.ro.

Bucuresti, 9.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *