Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Profinn 2006

Targ de Proiecte de Finantare si Idei de Afaceri Pentru Agricultura Ecologica si Industria Alimentara- 12- 14 Iunie 2006

Camera de Comert si Industrie a Romaniei si Departamentul de Evenimente Speciale PROFINN din cadrul GSG organizeaza  in perioada 12- 14  Iunie  2006 a doua  editie a Targului de Proiecte de Finantare si Idei de Afaceri in Domeniul Agriculturii Ecologice si Industriei Alimentare – Profinn 2006.

Organizat sub inaltul patronaj al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (fosta Agentie Sapard), evenimentul se va bucura, la fel ca si la prima editie, de participarea a peste 100 de invitati. Vor fi prezenti reprezentanti din cadrul MAPDR, MMSSF, ANIMMC, MEC, FNGCIMM, FGCR, BRM, CSA, UNSICAR, UNSAR, Banci si Societati de Asigurare, Brokeri, reprezentanti ai Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, reprezentantii ambasadelor principalelor tari UE, sectorul ONG, reprezentanti ai mass-media.

Profinn 2006 are doua componente de baza :

  • Targul Profinn 2006  se organizeaza pe parcursul a trei zile, in cadrul caruia vor avea loc discutii intre bancheri, investitori, asiguratori si intreprinzatorii din industria agro-alimentara, in cautarea surselor alternative de finantare, intr-un cadru propice devoltarii unor proiecte viabile pentru viitor.

  • In paralel cu expozitia vor fi organizate o serie de manifestari speciale – conferinta, lansari si prezentari de produse de finantare si asigurare, workshop cu tematici de actualitate din domeniul financiar – bancar, ce vor trata subiecte actuale de maxim interes pentru actorii grupului tinta: microintreprinderi, IMM-uri, fermieri si asociatii de fermieri ce activeaza in agricultura si industria alimentara.

Partener Oficial: Banca Comerciala Romana; Partener Asociat : Casa de Economii si Consemnatiuni; Sponsor: Unicredit Lesing;  Parteneri Media: Euractiv, PRWave, Finatare.ro, Curentul, Curierul National, Comunicatedepresa.ro, Pixio.

Pentru mai multe detalii vizitati www.profinn.ro
Persoana de contact: Miruna Stefanica
Tel: 021 348 35 40
Fax: 021 348 56 42
Mobil: 0722 547 801

Bucuresti, 9.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *