free download 78 travel guides written by experts

AdCouture: totul despre media&advertising si business

Astazi, la ora 23:00, The Money Channel te invita la o noua editie e emisiunii AdCouture,prima emisiune dedicata business-ului de media&advertising.

Subiectul HotSpot din aceasta seara va fi AdMarket 2008. Serban Ciusca, realizatorul emisiunii si invitatii sai, Dan Petre (Managing Partner D&D Research) si Adrian Tuluca (General Manager Propaganda si vicepresedinte UAPR) vor vorbi astazi despre ce aduce nou cea de-a patra editie a celui mai anticipat studiu din industria romaneasca de publicitate. Realizat de firma de research D&D, la initiativa UAPR (Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania) si IAA (International Advertising Association Romania), AdMarket2008 prezinta radiografia pietei de publicitate romanesti. Studiul se va desfasura in perioada octombrie-noiembrie 2008, si va fi prezentat in luna decembrie a acestui an. Care sunt imbunatatirile fata de editia precedenta si care sunt aspectele cele mai importante pentru oamenii de marketing veti afla chiar de la coordonatorii proiectului, in aceasta seara, numai la AdCouture.

De asemenea, rubrica "Insider" il va avea ca invitat pe Felix Tataru, Managing Partner GMP, care va vorbi despre business-ul si clientii agentiei pe care o conduce, premiile obtinute si despre cum a reusit sa mentina echilibrul GMP dupa plecarea mai multor echipe de creatie.

Emisiunea AdCouture, prezentata de Serban Ciusca, se difuzeaza in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si este reluata sambata si duminica, la ora 11:00 şi 21:00, numai la The Money Channel. Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea IQadsTV.

Bucuresti, 29.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *