free download 78 travel guides written by experts

Accu – Chek acum si pe YouTube

Roche Romania Diabetes Care lansează canalul YouTube „Accu-Chek Video”

O nouă soluție Accu-Chek este disponibilă începând cu luna octombrie 2012 pe YouTube. Videoclipurile disponibile la adresa //www.youtube.com/user/AccuChekRo prezintă cât de ușor și rapid este să îți automonitorizezi glicemia folosind sistemele de măsurare Accu-Chek.

Roche Romania Diabetes Care este alături de utilizatorii Accu-Chek oferindu-le acces rapid la informații de calitate atât prin intermediul site-ului www.accu-chek.ro, cât și cu ajutorul noului canal YouTube, //www.youtube.com/user/AccuChekRo. In acest mod, persoanele cu diabet pot avea în orice moment o imagine clară asupra valorilor glicemiei.

Automonitorizarea glicemiei reprezintă un beneficiu enorm pentru persoanele cu diabet pentru că le ajută să evite sau chiar să întârzie apariția complicațiilor datorate diabetului, crescând astfel speranța de viață și calitatea vieții.

Automonitorizarea furnizează informații valoroase pentru controlul diabetului. Frecvența de testare depinde de mai mulți factori astfel că medicul este cel care poate stabili împreună cu pacientul cât de des trebuie verificată glicemia.

Compania Roche, prin brandul Accu-Chek, oferă persoanelor cu diabet sisteme şi soluţii inovatoare pentru controlul diabetului începând cu monitorizarea glicemiei, continuând cu gestionarea informaţiilor şi apoi trecând la administrarea insulinei.

Bucuresti, 22.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *