Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Accesarea Schemei UE de Ajutor de Stat pentru modernizarea sectorului IMM prin

ATELIERUL INTER-ACTIV – reuniune de lucru, Bucuresti, 6 februarie 2009
 
Se apropie cu pasi repezi noile termene pentru solicitarea ajutoarelor de stat in cadrul noilor scheme UE pentru IMM-uri: 4 martie – "Promovarea inovarii in cadrul intreprinderilor" (POS CCE – ANCS); 30 aprilie – "Sisteme adecvate de management pentru protectia naturii" – beneficiari: ONG-uri, institute de cercetare, universitati muzee; iunie 2009 (prognozat) – "Sprijinirea dezvoltarii microintreprinderilor" (POR).
 
Pentru toti cei care au inceput sa redacteze planul viitoarei afaceri sau au demarat studiul de fezabilitate si intampina dificultati ori sunt nemultumiti de rezultatele consultantului angajat in proiect; pentru toti cei care au idei stralucite de afaceri, dar s-au blocat in momentul gasirii co-finantarii necesare; care au nevoie de un partener puternic, dar nu stiu unde si cum sa-l identifice pentru a sustine si creste punctajul in vederea depunerii unei cereri de finantare; care au capacitatea sa redacteze in linii mari in mod corect un proiect, dar le lipseste pe de-a intregul forta sau expertiza de a-l implementa pana la capat; care s-au descurajat datorita itelor si chichitelor birocratice de care s-au lovit in raport cu autoritatile publice, care doresc realmente sa experimenteze un nou concept exclusiv si revolutionar de a investi inteligent, facand progrese masurabile pas cu pas si evaluandu-si competentele si abilitatile conform standardelor cele mai inalte in domeniu, reprezentate de metoda International Knowledge Management Institute:
 
va recomandam sa nu ratati sansa participarii la INCUBATORUL de PROIECTE si AFACERI EUROPENE, care va avea loc la Bucuresti, Centrul de Training ALERON (proximitate Piata Dristor), in data de 6 februarie 2009 (orele 10.00-18.00). Reuniunea este organizata sub egida Platformei "EU-RO Clearing Funds", coordonata de EUROLINK-Casa Europei, in parteneriat cu "ALERON. Training. Consulting. Outsourcing" si Asociatia de Stiinte Alternative. Participantii la eveniment obtin atestarea participarii prin Diploma de Absolvire si adeverinta anexa, eliberate sub egida International Knowledge Management Institute-Romania si EUROLINK-House of Europe, membra a Institute of International Education Network.
 
Aceasta sesiune demonstrativa face parte dintr-un proiect nonguvernamental si nonprofit mai amplu, sprijinit in principal de urmatorii Parteneri Media: NewsChannel.ro; Grupul “Tribuna Economica” (revistele “Euroconsultanta” si “Economie si Administratie Locala”); ClubAfaceri.ro; GhiseulBancar.ro, precum si al altor Parteneri Media permanenti: SmartFinancial.ro; SmartBank.ro; Comunicatii Mobile; PRWave.ro; ComunicateMedia.ro, StiriEvenimente.ro.
 
Pentru rezervarea ultimelor locuri ramase disponibile, va invitam sa consultati siteul www.structuralfunds.ro/Atelier/Atelier1.html
sau sa solicitati formularul de inscriere la tel./fax: 021.2304997 sau e-mail: eurolink@b.astral.ro.
 

 Bucuresti, 02.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *