free download 78 travel guides written by experts

AdPrint trage linie inscrierilor

Bilantul inscrierilor la cea de-a zecea editie a festivalului AdPrint numara 120 de echipe de creatie din 54 de agentii din Europa si 325 de lucrari in competitie.

Editia aniversara a adus mari schimbari in structura competitiei, pentru a premia creativitatea in toate formele pe care le poate avea in print. Lucrarile au fost inscrise in cele trei categorii de concurs care, de anul acesta, cuprind si sectiuni de print „inovativ”, in cadrul carora lucrarile vor fi jurizate pe criteriul folosirii creative a mediului, indiferent de produsul sau serviciul promovat. Lucrarile care exploateaza in mod conventional spatiile din presa si outdoor s-au regrupat in doua categorii AdPrint Press & Magazine si AdPrint Outdoor & Poster.

Cele 120 de echipe reprezinta tari precum: Austria, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Franta, Germania, Grecia, Olanda, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia, Spania, Elvetia, Marea Britanie si Italia.

Toate lucrarile inscrise in competitie vor fi expuse in cadrul expozitiei Absolut din Poiana Brasov, iar incepand cu a doua jumatate a lunii februarie, ele vor putea fi vazute si pe site-ul oficial al festivalului, www.adprint.ro.
AdPrint 2009 se va desfasura in perioada 12-15 februarie in Poiana Brasov.

Evenimentele AdPrint se adreseaza atat creativilor si oamenilor de marketing, cat si jurnalistilor si studentilor. Ele includ expozitia, seminariile, petrecerile si gala de premiere. Formularul de inregistrare, pachetele de acces la festival si informatii detaliate despre evenimente se gasesc pe www.adprint.ro.

 

 Bucuresti, 02.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *