free download 78 travel guides written by experts

Accelerated PR la “Chelgate School”!

Cursuri intensive în comunicare susținute de profesioniști!

Chelgate Public Affairs & Public Relations organizează în perioada 18 octombrie – 29 noiembrie 2012 școala de comunicare și relații publice Chelgate School – „Accelerated PR”. Prin participarea la atelierele din cadrul școlii, studenții și tinerii aflați la începutul carierei în comunicare și relații publice au ocazia să interacționeze cu profesioniști din companii multinaționale și agenții.

Lectorii care susțin cursurile sunt directori de comunicare din companii multinaționale și specialiști din agenție: Dana Dobrescu (Communication Manager Unilever), Ica Rancea (Brand Manager UniCredit Țiriac Bank), Anca Nuță (Head of Identity & Communication Unicredit Țiriac Bank), Patricia Zegreanu (Marketing & Communication Manager Škoda Romania), Andra Samson (Communication freelancer, fost Public Affairs Manager SCA Hygiene si Alexandrion Group), Petronela Atodiresei (Internal Communication Specialist Mega Image), Ștefan Popescu (Director General Institutul Cultural Român), Ruxandra Predescu (blogger), Mirela Meiță (General Manager Chelgate România), Mirela Mustață (Consultant strategic Chelgate România).

Atelierele sunt practice, interactive, gratuite și au loc în fiecare joi, între orele 16:00 – 19:00 în incinta Bibliotecii Metropolitane București, Str. Tache Ionescu, nr. 4. Acestea au fost concepute împreună cu 4 studenți americani de la Southern Illinois University Edwardsville, Cassie, Natalie, Colleen și Dan.

Chelgate School are două module: unul dedicat studenților și absolvenților, iar celălalt tinerilor cu maximum 3 ani experiență în domeniu. Atelierele la care studenții și absolvenții pot lua parte abordează teme ca: strategiile de relații publice, relația cu presa, comunicarea online și rețelele sociale, comunicare internă, arta de a vorbi în public, relații guvernamentale, comunicarea de criză, networkingul eficient, comunicarea internă, relația cu mass-media.

Cei care doresc să se înscrie la Chelgate School pot trimite o scrisoare de motivație de maximum o pagină în care ne spuneți de ce vreți să participați la această școală și de ce vă pasionează comunicarea la adresa cd@chelgate.comm până la data de 16 octombrie 2012, ora 17. Participanții se pot înscrie la toate atelierele sau doar la unele dintre ele, în funcție de preferințe.

Pe parcursul derulării atelierelor, participanții vor avea ocazia să aplice practic ce au învățaț în facultate, să interacționeze cu profesioniști din domeniu și, implicit, să-și crească șansele de a obține un job în domeniul comunicării întrucât 3 dintre participanți vor face un internship la una din companiile unde lucrează lectorii care țin atelierele în cadrul școlii.

Pentru detalii suplimentare legate de Chelgate School sau pentru înscrieri, persoana de contact este Claudia Oprescu, Account Manager Chelgate Public Affairs&Public Relations, cd@chelgate.com, 0731.551.645

Chelgate este o companie britanică de consultanță în domeniul afacerilor publice și al comunicării. Înfiinţată în anul 1988, Chelgate are sediul central la Londra, birouri la Bucureşti şi Bruxelles şi o reţea de asociaţi în întreaga lume. Biroul din România a fost deschis în 2005 şi a derulat contracte importante alături de companii multinaţionale şi instituţii centrale şi locale. Chelgate acordă consultanţă în comunicare atât sectorului privat, cât şi celui public.

Parteneri:

Parteneri media:

Bucuresti, 04.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *