free download 78 travel guides written by experts

A sasea editie a Conferintei Internationale MECAHITECH

Urmand traditia consacrata, pe 4 si 5 septembrie 2014, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Mecatronica si Tehnica Masurarii – INCDMTM Bucuresti – va organiza, la Hotel Minerva, cea de-a sasea editie a Conferintei Internationale MECAHITECH – „6th International Conference on Innovations, Recent Trends and Challenges in Mechatronics, Mechanical Engineering and New High-Tech Products Development".

Conferinta va reuni reprezentanti din Europa si participanti din Romania si se va concentra pe teme din domeniul de mecatronica si din cele conexe, precum: sisteme high-tech, micro mecatronice si nano mecatronice; robotica, modelare   si simulare, sisteme integrate de control inteligent; procesare de imagini si imagistica pentru computer; sisteme biomedicale si bio mecatronica si nu numai.

Dupa ce sunt evaluate de catre evaluatorii prestigiosi din Comitetul International de Program, in urma unui proces de tip peer-review, lucrarile de un inalt nivel stiintific care vor fi prezentate in cadrul conferintei, se publica in Volumul Conferintei si in „Revista Romana de Mecanica Fina, Optica si Mecatronica” (//www.incdmtm.ro/editura/revista/), indexata in Bazele de Date Internationale EBSCO, PROQUEST si SCOPUS.

Evenimentul va fi organizat sub egida IEEE Romania, filiala a celei mai mari asociatii profesionale dedicate avansului tehnologic si excelentei tehnologice.

Limba de comunicare la conferinta va fi engleza.
Pentru a vedea programul complet si pentru a afla informatii referitoare la inscriere, va rugam sa consultati: //incdmtm.ro/mecahitech2014/?lang=ro

Bucuresti, 03.09.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *