metalshow

Emisiunea „Secret Societies of Hollywood” continua cu o noua editie, difuzata in premiera joi,

4 septembrie, la ora 22:00, numai la E!

Emisiunea Secret Societies of Hollywood revine la E! joi, 4 septembrie, la ora 22:00, cu al treilea episod special (din totalul de patru). Secret Societies of Hollywood: Mode și fetișuri ridică acum cortina și prezintă în exclusivitate stilul de viață al unora dintre cele mai mari nume de la Hollywood, într-o lume în care tot felul de societăți secrete le îngăduie să-și îndeplinească orice fantezie ar avea.

Programul este completat cu comentarii ale unor experți, printre care detectivi particulari sau membri ai personalului administrativ al vedetelor.

De la fetișuri scandaloase și acces în cluburi prestigioase – până la animale de companie exotice și călătorii în spațiul cosmic, descoperim cum își folosesc aceste vedete de prim rang banii și poziția socială pentru a-și îndeplini absolut toate dorințele.

Secret Societies of Hollywood: Mode și fetișuri explorează diverse mode și fetișuri ale vedetelor, cum ar fi călătorii în spațiul cosmic, animale de companie exotice și semnificația anumitor tatuaje.

Urmăriți Secret Societies of Hollywood: Mode și fetișuri joi, 4 septembrie, de la ora 22:00, numai la E!

Bucuresti, 03.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *