free download 78 travel guides written by experts

A inceput competitia de design PUMA T7 The Creative Factory

Cei cu veleităţi într-ale designului se pot înscrie până pe 24 noiembrie în competiţia de design PUMA T7 The Creative Factory, designurile având ca suport legendara jachetă PUMA T7. Competiţia se desfăşoară pe platforma de creaţie The Creator by IQads, la adresa: www.TheCreator.ro/PUMAT7.

Participanţii trebuie să trimită propuneri de design aplicate pe jacheta PUMA T7, prin care să arate cum văd ei statementul creativ suprem, cel pe care l-ar lua oriunde.  Creativii pot să schimbe culoarea, textura, pot adăuga diverse imprimeuri sau pot aplica alte materiale pe jachetă, fără a-i schimba însă forma, rămasă aproape nemodificată din anul creării, în 1969.

Creativii interesaţi pot să îşi înscrie ideea fie folosind simularea 2D a jachetei, disponibilă în kitul de participare de pe site, cu designul aplicat pe ea, fie prin realizarea efectivă a designului pe jachetă (prin desenare/vopsire, colantare, patchwork etc.) şi fotografierea produsului finit.

În etapa următoare a competiţiei, jurizarea se face astfel: în perioada 27 noiembrie – 18 decembrie, lucrările vor fi evaluate de către un juriu de profesionişti (format din reprezentanţi PUMA şi IQads şi personalităţi din domeniul designului, al publicităţii şi al marketingului) şi de către publicul larg, prin intermediul paginii de competiţie www.thecreator.ro/PUMAT7.

Nota finală va fi stabilită prin media ponderată între media notelor acordate de către juriul de profesionişti (60% din nota finală) şi media acordată lucrării de către publicul larg, prin vot online (40% din nota finală).

La finalul competiţiei, vor fi acordate 4 premii, în valoare totală de 4.000 de euro. Câştigătorul premiului I va fi recompensat cu 1.500 de euro, cel de pe locul II va primi 1.000 de euro şi cel de pe locul III – 500 de euro. Va mai fi acordat un premiu special de 1.000 de euro şi pentru cea mai bună lucrare având ca temă responsabilitatea socială. Fiecare dintre câştigători va primi şi jacheta PUMA T7 personalizată cu designul său.

În pagina competiţiei (www.TheCreator.ro/PUMAT7) sunt disponibile brieful detaliat al competiţiei, regulamentul şi celelalte detalii legate de înscriere, precum şi lucrările finaliste, pe măsură ce vor fi admise în concurs.

Despre PUMA T7

PUMA T7 este o jachetă creată în 1969, re-editată în fiecare an în culori diferite, dar păstrând per total aspectul retro. Ea face parte din colecţia PUMA Archive şi e realizată 100% din poliester reciclat. Numele de T7 vine de la unul din elementele distinctive, banda de pe mânecă, ce măsoară 7 cm în partea superioară, de lângă guler.

Despre PUMA The Creative Factory

PUMA The Creative Factory este o iniţiativă ce se adresează oamenilor ce vor să se implice în designul produselor pe care le poartă. În 2010, fabrica de creaţie şi-a deschis porţile prin aducerea în România a "unui mini-laborator de creaţie" de pantofi, prezent acum în magazinul PUMA din Mall AFi Cotroceni. Întreaga "operă" se pre-vizualizează printr-o aplicaţie de iPad prin care poţi da share designului tău pe conturile de socializare, ca să admire şi alţii măiestria cu care ai îmbinat culorile şi texturile tenişilor.

În 2011, iniţiativa se extinde şi asupra articolelor de îmbrăcăminte, astfel încât prima care intră în procesul de creaţie este jacheta simbol a brandului PUMA, jacheta T7.

Bucuresti, 24.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *