Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

80 220 lei – Este suma stransa in restaurantele KFC, in cadrul campaniei World Vision

„Eu cum ajung la scoala?”

Parteneriatul dintre lanțul de restaurante KFC și World Vision România a ajutat organizația să strângă, în perioada ianuarie – martie 2012, suma de 80 220 lei, bani care vor fi utilizați în vederea achiziționării unui microbuz școlar pentru 150 de copii din comuna vasluiană Rebricea. În prezent, acești copii sunt nevoiți să meargă pe jos peste 10 kilometri pentru a ajunge la școală.

Acțiunea, parte din campania „Eu cum ajung la școală?”, a fost derulată în toate restaurantele KFC din țară, fiind semnalată prin intermediul flyer-elor si afișelor din restaurante. Mecanismul campaniei a constat în achiziționarea de către donatori a unor magneți în valoare de 5 lei. Astfel, timp de trei luni, angajații restaurantului au promovat acești magneți în rândul clienților, încurajându-i să susțină cauza celor 150 de copii.

„Știm de la familiile copiilor cât de greu le este să se trezească în fiecare zi la ora 5:30 – 6:00 și să meargă zeci de kilometri, pe jos, până la școală, indiferent de vreme. Prin campania «Eu cum ajung la școală?» ne dorim să schimbăm realitatea tristă a acestor copii și să le oferim șansa la un viitor mai bun. Parteneriatul cu KFC reprezintă un sprijin important pentru a ne atinge obiectivul.” – a declarat Adela Fundulea, Marketing Manager World Vision România.

“În România, sunt foarte multe cazuri în care copiii din comunitățile rurale defavorizate nu beneficiază de condițiile necesare pentru a-și continua studiile. Ne bucurăm ca am putut ajuta la strangerea de fonduri pentru cei 150 de copii din Rebricea și le mulțumim clienților noștri pentru că s-au alăturat campaniei «Eu cum ajung la școală?»” – a declarat Carmen Lupulet, Marketing Manager KFC România.

Mai sunt 2 săptămâni în care puteți susține campania „Eu cum ajung la școală?”

{mosimage}Până la finalul lunii aprilie, puteți fi alături de cei 150 de copii din comuna Rebricea, pe minipoliticieni.worldvision.ro – platforma dedicată campaniei. De asemenea, îi puteți ajuta să beneficieze de un microbuz școlar, donând:

· 2 euro la numarul de SMS 879;
· 5 euro la 0900 900 090 sau 10 euro la 0900 900 092, numere de telefon disponibile în rețeaua Romtelecom.

www.worldvision.ro
//minipoliticieni.worldvision.ro/

Bucuresti, 19.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *