Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Soferii romani adopta rapid avantajele oferite de telefoanele inteligente

Șoferii români apelează din ce în ce mai mult la noua tehnologie smartphone și la facilitățile oferite de aceasta, alegând aplicația auto.ro pentru iOS specializată pe serviciile din domeniul auto.

Utilizatorii consideră aplicația auto.ro foarte utilă, fiind prima din România care oferă localizarea pe hartă a celor mai apropiate servicii auto. Noua tehnologie vine în întâmpinarea nevoilor oricărui șofer, facilitând accesul la o gamă vastă de servicii auto de care ar putea avea nevoie: benzinării, vulcanizări, spălătorii, service-uri, asistență rutieră, taxi-uri, parcări și alte puncte de interes importante.

La numai o săptămână de la lansarea oficială, aplicația dezvoltată de auto.ro este pe primul loc în topul preferințelor românilor privind aplicațiile gratuite pentru iOS, înregistrând peste 20.000 download-uri, 170 rating-uri și foarte multe review-uri pozitive.

Aplicația funcționează pe baza a peste 12.000 adrese, este gratuită și este singura aplicație care permite adăugarea anunțurilor auto direct de pe telefonul mobil. Este ușor de utilizat, calculează rapid ruta și distanța către cel mai apropiat furnizor de servicii auto, oferă date de contact și promoții, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

“Am dezvoltat aplicația auto.ro pentru a veni în sprijinul conducătorilor auto. Ne gândim la apropierea minivacanței de 1 Mai când șoferii vor pleca din localitate și oricine se poate regăsi în situația de a avea nevoie de o benzinărie, o vulcanizare, un service sau orice alt serviciu din domeniul auto. Pentru a sprijini cât mai mulți conducători auto români, varianta pentru Android va fi disponibilă în curând”, a declarat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

Aplicația Auto.ro poate fi descărcată gratuit: //itunes.apple.com/gb/app/auto.ro/id430804021?mt=8.

Bucuresti, 19.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *