metalshow

6 companii interesate de licentele BWA

Şase companii au achiziţionat caietul de sarcini pentru acordarea celor două licenţe de utilizare a frecvenţelor radio pentru servicii de comunicaţii electronice prin intermediul sistemelor de acces pe suport radio de bandă largă (BWA). Termenul limită pentru achiziţionarea acestuia a fost luni, 15 decembrie 2008.

Cele şase companii interesate să participe la procedura desfăşurată de ANC sunt: Asesoft International, Comcore Management, Cosmote Romanian Mobile Telecommunications, Media Sat, RCS & RDS şi Vodafone România.

„Vom şti ce companii sunt cele mai interesate de aceste licenţe pe 5 februarie 2009, când e termenul limită pentru depunerea ofertelor. Deşi ANC va face primul control al îndeplinirii condiţiilor din licenţă la 1 septembrie 2010, sper totuşi ca până la sfârşitul lui 2009 românii să beneficieze deja de servicii de tip WiMax”, a declarat Liviu Nistoran, preşedintele ANC.

Deschiderea ofertelor va avea loc pe 6 februarie 2009 la sediul Autorităţii, urmând ca stabilirea câştigătorilor să fie făcută până pe data de 9 martie 2009. Contestaţiile se pot depune în intervalul 10-16 martie 2009.

Conţinutul caietului de sarcini este disponibil şi pe pagina de internet a ANC, dar la licitaţie vor fi acceptate doar oferte de la companiile care au cumpărat caietul de sarcini.

Ofertele depuse vor fi evaluate în funcţie de următoarele criterii: capacitatea financiară, fezabilitatea comercială, specializarea şi experienţa, fezabilitatea tehnică şi acoperirea propusă.

Bucuresti, 16.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *