metalshow

Smokie refuza bauturile traditionale!

Doar 3 zile pana la mega-concertul “Christmas with Smokie & 101 Violins”de pe 19 decembrie. Aproape toate detaliile necesare organizarii acestui concert au fost puse la punct, iar Sala Polivalenta isi asteapta pregatita oaspeti.

Smokie se afla deja in Romania unde sustin inca doua concerte – la Iasi si la Cluj, revenind in capitala pe18 decembrie pentru o repetitie de amploare cu orchestra 101 Viori.

Cu toate ca strabat lumea in lung si-n lat, membrii Smokie raman insa fideli acelorasi produse de ani de zile si ne referim in mod special la bauturi alcoolice, nedorind sa experimenteze noi licori.

De altfel, la sosirea lor in Bucuresti, lucru care s-a intamplat la sfarsitul saptamanii trecute, organizatorii s-au lovit de refuzul acestora, politicos de altfel, in momentul in care au dorit sa le ofere un pahar de tuica pur romaneasca.

Explicatia lor a fost de altfel plauzibila: “In orice tara am merge, lumea ne ofera bautura traditionala. Apreciem ospitalitatea si nu vreau sa fim gresit intelesi, insa am avut experienta destul de neplacute degustand bauturi noi. Oricum consideram ca tine de preferintele fiecarei persoane. Noi personal ramanem la vin rosu – Australian Shiraz Cabernet Wine si bere”, a declarat solistul Smokie, Terry Uttley.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, magazinul Unirea – etaj 2, magazinul Muzica, Eventim (Reteaua Germanos), blt.ro, bilete.ro si vreaubilet.ro, iar preturile variaza in functie de categoria de loc intre 100 Ron si 200 Ron.

Bucuresti, 16.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *