metalshow

Credia, prin PensiaPrivata.ro compara randamentul fondurilor de pensii

PensiaPrivata.ro compara fondurile de pensii obligatorii si facultative in functie de randamentul obtinut inca de la lansare.

Pentru ca aderarea la un fond de pensii, fie el obligatoriu sau facultativ sa nu mai fie o loterie sau o alegere bazata pe renumele bun sau mai putin bun al administratorului fondului, www.PensiaPrivata.ro calculeaza randamentul fiecarui fond de pensii in parte.

Astfel, in functie de randamentul obtinut inca de la lansare, de numarul de participanti, valoarea activului net si valoarea comisioanelor practicate, participantii pot alege in mod obiectiv un anumit fond de pensii.

Inca de la lansarea sa, www.PensiaPrivata.roa fost singurul proiect dedicat pensiilor private ce a evidentiat evolutia numarului de participanti inscrisi la un fond de pensii cat si valoarea activului net al fiecarui fond de pensii in parte.

Asemeni tuturor proiectelor CREDIA, www.PensiaPrivata.ro este un proiect specializat si focusat 100% pe un anumit produs financiar (pensiile private), ceea ce ofera utilizatorilor avantajul unei informari punctuale si permanent actualizata.

Alte proiecte CREDIA

www.CreditePentruLocuinte.ro
www.CrediteNevoiPersonale.ro
www.Credite-Auto.ro
www.CarduriDeCredit.ro
www.PensiaPrivata.ro
www.Depozite-Bancare.ro
www.CursValutarBanci.ro

Bucuresti, 16.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *