Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

50 de experimente privind psihologia managerului. Cum sa reusesti la locul de munca

Patrick Amar
Editura Polirom

Managerul – persoana apreciata de unii si blamata pentru succesele si insuccesele unei companii. Nu e insa usor sa fii un manager bun. Sunt momente in cadrul evolutiei unei companii pe care daca nu stii sa le gestionezi asa cum se cuvine poti duce spre pierzanie acea firma.

"Obiectivul acestei lucrari este simplu: dorim sa punem la dispozitia managerilor concepte si instrumente din domeniul psihologiei pentru a le clarifica si imbogati practica, pentru a le oferi teme de reflectie si a le deschide calea altor posibilitati de actiune." (p. 11) spune in Introducere Patrick Amar.

Avand in vedere ca "domeniul psihologiei este foarte bogat in concepte aplicabile in organizatii" (p. 12) autorul ofera in capitole bine structurate numeroase concepte si elemente care ii pot ajuta pe manageri in activitatea lor. Exista trei mari sectiuni: Managerul fata in fata cu el insusi, Managerul fata in fata cu grupul si Managerul fata in fata cu organizatia.

Din Cuprins amintim:
Experienta personala si teoria sociocognitiva• Analiza tranzactionala • Teoria angajamentului • Comunicarea persuasiva • Disonanta cognitiva • Stilurile sociale • Dilema prizonierului • Teoriile motivatiei

50 de experimente privind psihologia managerului. Cum sa reusesti la locul de munca se constituie asadar intr-o lucrare utila atat celor ce ocupa deja pozitii de conducere, cat si celor ce aspira sa ajunga sus.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *