Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

“DREAMS ACADEMY”- Te punem pe sticla

DANS, MUZICA si COACHING: Sambata, 9 mai, Trouble Crew & D-l Problema si Code HR Consulting, va invita sa va inscrieti in “Dreams Academy”.
   
“DREAMS ACADEMY”- Te punem pe sticla!, un Nou Concept pentru o Generatie Noua: DANS, MUZICA si COACHING. Vor fi alaturi de tine si pentru tine: Castigatorul Editiei Eurovision 2007, in Romania, Bogdan Tascau – Dl. Problema, producator muzical, compozitor, interpret si fondatorul proiectului Todomondo, impreuna cu coregraful Paul Gheorghe, fondatorul Trouble Crew, castigator cu Elena Gheorghe al Editiei Nationale Eurovision 2009, si Elena Capruciu, fondatoare si reprezentanta a echipei de Coach-eri din Code HR Consulting.
   
Ei au reusit sa obtina rezultatele visate dintotdeauna si impreuna si-au unit experientele de succes la “Dreams Academy”, locul unde oricine poate sa invete si sa urmeze pasii succesului, prin Dans, Muzica si Coaching.
   
DANS = Trouble Crew: Visul, optimismul si dragostea pentru dans au facut ca Trupa Trouble sa ia nastere in iunie 2006, la initiativa lui Paul Gheorghe, membru fondator al “Dreams Academy” .     Antrenamentele fizice: alergare, mobilitate, stretching, organizate de instructorul Alexandru Matei, ofera rezistenta, coordonare, siguranta in miscari, putere de executie a acestora. Coachingul consta in studii asupra mintii si mai ales asupra bunului-moral al dansatorilor, in discutii deschise pe orice tema. Toate acestea ii pregatesc pe viitori dansatori pentru lumea competitiva a showbiz– ului.
          
Trouble Crew colaboreaza cu artisti autohtoni de succes: Elena Gheorghe, artista pentru care coregrafia Trouble Crew a avut un rol determinant in castigarea de anul acesta al Editiei Nationale a Eurovision; Andra, Cristina Rus, Anda Adam, Wassabi, Domnul Problema, Alb&Negru, Cristina Spatar, Ana Maia Ferentz, Shock etc. si participa la cele mai importante emisiuni TV si spectacole din tara.
   
Devin castigatorii  primului loc la “National Street Dance Contest”. Mai mult, in 2007, in Serbia, in cadrul Concursului Sud – Est European organizat de International Dance Organization, obtin primele locuri pe podium. Familia Trouble este din ce in ce mai numeroasa, in prezent numarand 90 de membrii. Pentru ei dansul nu inseamna simpla executie a unor miscari, ci inseamna pasiune, dorinta, vis, lupta, munca, prietenie, CARACTER, AMBITIE SI PERSONALITATE.
MUZICA = Bogdan Tascau: Domnul Problema, adica suma urmatoarelor elemente:
OM; Producator Muzical; Compozitor si Muzician;Iubitor de Pace, Armonie si Frumos;
Manager; Life Coach, Executive Coach, Leadership and Performance Management Coach.

Bogdan este membru fondator al “Dreams Academy” si Presedinte al Sindicatului Artistilor Profesionisti din Romania. Impreuna cu echipa sa, realizeaza visul sau dintotdeauna: acela de a dezvolta tinerele talente artistice, din toata tara, prin evaluarea potentialului artistic, ore de canto, cursuri de instrumente muzicale, realizarea demo-urilor si a compozitiilor pentru casele de discuri importante si radiouri; coaching pentru indeplinirea obiectivelor in cariera artististica, management si impresariat artistic.

In decursul unei cariere de 14 ani in domeniul artistic, ca si manager, compozitor, artist, actor, producator muzical si de 2 ani in resurse umane, Bogdan Tascau este autorul primei casete/CD de muzica Dance din Romania – "Romanian Jungle" cu trupa MB&C.
   
De asemenea, avand numele de scena: Dl. Problema, intre 2001-2006, este autorul si interpretul a 3 albume editate la Media Pro Music –  "Senorita", "Cadou special" si la Intercont Music – "Maria".

Producator, manager si compozitor al proiectului AlbNegru (2004-2008), cu importante premii obtinute in cadrul Festivalului Mamaia – sectiunea Creatie, Bogdan, a compus muzica si pentru: Andra, Andreea Banica, Andreea Balan, Nico, Todomondo (membru fondator si compozitor) – proiect Castigator al Eurovision Song Contest Romania – 2007, Vacanta Mare, Perpetuum, Yarabi, L.A., Ayman(Canada), Daniela Gyorfi, Silvia (Silvia& DJ Rinno), Carmen Trandafir, Alina Sorescu, Single Malt, Gino etc.

COACHING = Elena Capruciu, Membru fondator al Dreams Academy, Vicepresedinte al Sindicatului Artistilor Profesionisti din Romania, cu o experienta de 10 ani in domeniul resurselor umane, in cadrul a doua banci de top din Romania, avand 5 ani de coaching de dezvoltare personala, din 2007 se implica in realizarea unui vis: Code HR Consulting.
   
Aici realizeaza principalele servicii în domeniul resurselor umane, de la recrutare şi selecţie de personal, până la evaluare, dezvoltare, performance management şi training & coaching.
     
Misiunea şi viziunea Elenei sunt strâns legate de copii si de oameni, de nevoile, visele şi dorinţele acestora de a reuşi în viaţă şi implicit în carieră. Aici si acum, obiectivele acestora cele mai indraznete devin realitate, prin coachingul individual sau de grup, pe care aceasta, impreuna cu echipa sa de profesionisti, il ofera celor care viseaza sa ajunga cat mai departe.
    
Intra si TU in lumea viselor care se implinesc alaturi de noi, Sambata, 9 mai orele: 11.00 A.M., la Centrul National de Arta "Tinerimea Romana", din Str. Gutenberg nr.19, sector 5, vis-a-vis de Teatrul Bulandra – Izvor si inscrie-te la “Dreams Academy”- Te punem pe sticla!

Contacte:

DANS: Paul Gheorghe: 0730 239 727/ contact@performers.ro;  www.performers.ro
   
MUZICA: Bogdan Tascau: 0724 226 426/ bogdan.tascau@ codeproduction.ro;www.codeproduction.ro
  
COACHING: Elena Capruciu:0726 235 737/ people@codehr.ro; www.codehr.ro

Bucuresti, 07.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *