free download 78 travel guides written by experts

5 site-uri relansate de Webvertise saptamana aceasta

Webvertise anunta relansarea a 5 site-uri in perioada 14-18 aprilie 2008. Cele cinci site-uri sunt www.biospecter.com (relansat luni), www.arclad.ro (site relansat marti), www.nepa.ro (relansat marti), www.alpi2001.ro (miercuri a fost relansat), www.unionconsulting.ro (relansat vineri). Detaliem cele 5 site-uri. Site-ul www.biospecter.com, relansat luni, 14 aprilie, ajuta internautii sa se cunoasca mai bine. Pe site oricine poate afla in principal informatii practice despre cum sa ia parte la teste de personalitate, teste pentru coeficientul de inteligenta (IQ) sau de inteligenta emotionala (EQ) si, in fine, de aptitudini profesionale, toate sub marca Biospecter. Exista si alte servicii oferite pe site de catre Biospecter. Compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise considera relansarea site-ului un succes.

Marti, Webvertise a anuntat relansarea site-ului pentru materiale de constructii www.arclad.ro. Scopul Arclad este sa serveasca nevoile curente ale firmelor de constructii, oferind produse din tabla cutata si panouri si accesorii. Care este oferta Arclad? Produsele Arclad, rezumate in patru categorii, ar arata astfel: tabla cutata, panouri, bardaje si inchideri. Ce diferentiaza insa oferta Arclad de alte oferte similare este calitatea. Tabla cutata, panourile si accesoriile – toate acestea au o calitate garantata de grupul Arcelor.

Un alt site relansat marti de Webvertise este www.nepa.ro. Site-ul intr-o propozitie? Un site de paine, produse de panificatie si patiserie foarte special. Ce face site-ul special? Grija fata de client, atmosfera care este se poate regasi pe toate paginile site-ului. Site-ul se adreseaza in special magazinelor (de orice marime) interesate de comercializarea produselor de panificatie si patiserie. Pe site se regasesc insa si informatii utile persoanelor fizice – informatii despre paine si punctul de comercializare a produselor Nepa pentru persoane fizice.

Miercuri a fost relansat cu succes site-ul www.alpi2001.ro, site pentru productia echipamentelor pentru fabricile de paine. Prin ce iese site-ul www.alpi2001.ro in evidenta fata de alte site-uri de gen? Elementul diferentiator fata de serviciile oferite pe alte site-uri de acest fel este gama variata de produse. Astfel, pe site se pot comanda cuptoare de paine (si alte echipamente pentru fabrici de paine), echipamente auxiliare, mixere si malaxoare, enzime (amelioratori) pentru panificatie, unitati de refrigerare si accesorii pentru echipamente. Acestea sunt de altfel si cele mai importante sectiuni ale site-ului.

In fine, vineri compania de web design si optimizare pentru motoarele de cautare Webvertise a anuntat relansarea site-ului www.unionconsulting.ro. Cine este Union Consulting? Union Consulting are 6 ani de activitate in Romania, peste 40 de clienti. In ceea ce priveste furnizarea de servicii SAP, echipa de consultanti poate fi considerata una dintre cele mai bune echipe de implementare din Romania. Ce face www.unionconsulting.ro sa fie special? Un element deosebit al www.unionconsulting.ro este sistemul de referinte prezent pe site. Practic, din orice pagina a site-ului un vizitator poate vedea care sunt clientii majori cu care Union Consulting a lucrat.

Ce au cele cinci site-uri in comun? Ionut PARVU activeaza ca si project manager in cadrul Webvertise. Pentru Ionut PARVU, elementul comun este pasiunea transmisa de site. "Un site transmite un mesaj prin mai multe surse. Pe de o parte, clientul nostru realizeaza textele pentru site, adauga continut, alege si pune imagini, si transmite un mesaj. Acesta este continutul mesajului. Pe de alta parte, noi, cei din Webvertise, realizam designul site-ului, il implementam, il optimizam pentru motoarele de cautare. Aceasta este forma site-ului. Consider ca toate cele 5 site-uri transmit pasiune pentru ca pe oricare site textele sunt scrise cu placere de client, imaginile transmit si emotii ale clientului, iar noi, cei care am realizat site-ul din punct de vedere tehnic, am pus toate cunostintele noastre in el. E un lucru deosebit sa finalizezi 5 proiecte in aceeasi saptamana si din toate sa reiasa pasiunea pentru dezvoltarea web si pentru transmiterea unui mesaj" a mai spus Ionut PARVU.

Bucuresti, 18.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *