free download 78 travel guides written by experts

Masina de pliat Rigoli cu cross folder

Firma Z Spot Media SRL, specializata in echipamente format mare si productie publicitara, introduce noua masina de pliat Italiana RIG801 cu pliere transversala si longitudinala (cross folder) a documentelor A0.

Masinile de pliat Rigoli, cunoscute sub numele de folding-machines, sunt echipamente format mare destinate atelierelor de proiectare, centre de printare, tipografii, studiouri grafice. Echipamentele sunt utilizate pentru plierea documentelor format mare (A2, A1, A0, B0 etc) in format A4, permitand  indosarierea cu usurinta a acestora. RIG801 reprezinta modelul de varf din gama masini de pliat a productorului italian Rigoli. Avand viteza de pliere intre 6-8 formate A0/min, masina permite procesarea unui volum mare de planse intr-un timp foarte scurt (350 – 480 planse/ora). O caracteristica inovatoare a modelului RIG801 o constituie posibilitatea ajustarii latimii laturii de pliere (190-210mm) a documentului. RIG801 ofera  la alegere 3 tipuri de pliere precum si functia „cross folder” de pliere longitudinala si transversala (pliaza din A0 in format A4 si pe latime si pe lungime lasand margine de indosariere), economisind astfel timp si bani.

Un alt avantaj important fata de alte produse il constituie silentiozitatea in operare si calitatea executiei plierii / impaturirii.

Masina de pliat  RIG801 reprezinta o alegere optima pentru firmele de proiectare, grafica, printare si productie publicitara atat datorita calitatilor superioare  cat si pretului foarte avantajos. Pe langa aceasta, distribuitorul Z Spot Media asigura serviciile de consultanta pre-achizitie, livrare  in toata tara, instalare, training, garantie si postgarantie, precum si consumabile. Pentru firmele interesate in solutii complete, firma ofera posibilitatea achizitionarii in rate, leasing sau chiar inchiriere. Masinile de pliat sunt produse de Rigoli FIME, unul dintre cei mai importanti producatori italieni, care au cunoscut un succes rapid si in strainatate, exportandu-si produsele pe pietele din Canada, Germania, Australia, India, etc. De asemenea Rigoli FIME produce trimmere electrice si manuale, echipamente diazo, etc. distribuite prin Z Spot Media

Bucuresti, 21.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *