free download 78 travel guides written by experts

Eli Stone – un nou serial la AXN

AXN – high energy tv –  reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură aparţinând concernului Sony Pictures Television International difuzează din 27 aprilie, în fiecare duminică, de la ora 22:00, în premieră şi în exclusivitate, primul sezonul al unui serial foarte nou: Eli Stone. Personajul central este un avocat de succes a cărui soartă ia o întorsătură neaşteptată.  Pentru Eli Stone (Jonny Lee Miller – Sick Boy in Trainspotting ) totul s-a declansat când a început  să „audă” o melodie… apoi realizează că este piesa lui George Michael – Faith…apoi chiar îl vede cântând peste tot pe unde mege: în living, în holul biroului şi în final pe cer… Nu-i aşa că e ciudat?

Ambiţios şi plin de farmec, Eli Stone şi-a construit o carieră de succes la o firmă de avocatură renumită, din San Francisco care reprezintă în instanţă cele mai mari şi mai bogate corporaţii. El nu numai că are succes, dar este şi extrem de norocos  pentru că în curând se va căsători cu fata şefului cel mare. Dar brusc începe să aibă o serie de halucinaţii ciudate. Mai bizar însă este că ele par să se lege şi par să aibe un sens.

Frate său Nathan, neurolog, decoperă că Eli suferă de un anevrism la creier, inoperabil. Acesta este cauza morţii tatălui său şi care îi provoacă lui halucinaţiile.
Între timp, Eli îl vizitează pe Dr. Chen, un chinez specialist în acupunctură, care îl ajută să-şi reamintească lucruri uitate din trecut. Dacă Nathan reprezintă ştiinţa, Dr. Chen întruchipează soarta. Dr. Chen sugerează chiar că ar putea exista o explicaţie divină pentru halucinaţiile pe care le are avocatul – în viziunea lui, Eli ar putea fi profet. În timp ce Eli este sceptic cu privire la presupunerile lui Chen , viziunile pe care le are îl ajută să descopere cine vrea să fie cu adevărat.

Eli îşi redefineşte felul în care-şi percepe viaţa şi meseria de avocat. Prima decizie pe care o ia în acest sens este destul de radicală: preia cazul unei mame singure al cărei fiu a devenit autist din cauza unui medicament. În acest caz el trebuie pledeze împotriva unei firme care este un important client al companiei la care lucrează.
Este o schimbare majoră şi prima din şirul celor pe care le va face…

Atât scenariul cât şi distribuţia sunt de excepţie: publicul îi va revedea cu plăcere pe Natasha Henstridge şi pe Thomas Cavanagh (care a interpretat rolul principal în Ed) dar mai ales pe Victor Garber, în rolul şefului cel mare.

Dacă v-a plăcut Ali McBeal, atunci veţi deveni cu siguranţă dependeţi de Eli Stone.

Bucuresti, 18.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *