free download 78 travel guides written by experts

400 de copii au vizitat studiourile Radio Romania Junior in saptamana “Scoala altfel”

Campania “Şcoala mea la radio”, organizată de Radio România Junior în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului în cadrul programului ”Şcoala altfel”, a ajuns la final.

Timp de cinci zile, peste 400 de copii din 14 clase de şcoală primară au vizitat Radiolaboratorul Junior – spaţiul de emisie – şi au intrat într-un studio de înregistrări şi producţie.

Vizita a fost o lecţie distractivă pentru micuţii curioşi, care timp de două ore au aflat ce înseamnă o emisiune în direct, ce se întâmplă într-un studio de producţie şi care sunt cele mai importante calităţi ale unui realizator de radio. În inedita lor călătorie în lumea radioului, cei mici au fost co-realizatori ai juniorilor de la radio: Junior şi Profesorul Azet, Zâna Norilor, Actriţa Gabriela, Zâna Balerina, Jo, Andreea Exploratoarea şi Victor.

Fiecare copil a luat pe rând cuvântul la microfon şi, plin de emoţie, a răspuns provocării de a fi, pentru câteva momente, vocea de la radio. Fotografii şi înregistrări cu cei mici au fost încărcate în timp real pe site-ul radioului www.radioromaniajunior.ro şi pe pagina oficială de Facebook www.facebook.com/radioromaniajunior.

Şcoala mea la radio continuă!

Campania se află la prima ediţie şi sprijină iniţiativa Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului “Şcoala Altfel”. Datorită succesului de care s-a bucurat în rândul copiilor, învăţătorilor şi al părinţilor, am decis continuarea acestei acţiuni. Orice şcoală din ciclul primar care doreşte vizitarea studiourilor Radio România Junior poate adresa o solicitare la adresa de e-mail scoalaaltfel@radioromaniajunior.ro.

Radio România Junior

Radio România Junior, primul radio public online pentru copii si părinţi, emite pe www.radioromaniajunior.ro. Programele se pot asculta şi vedea, pentru că radioul se bucură atât de emisie audio cât şi de videostreaming. Radio România Junior este cel mai recent post de radio al Radio România şi se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani şi părinţilor acestora. Alături de Junior, Profesorul Azet, Zâna Balerina, Georgiana, Zâna Norilor, Actriţa Gabriela şi Andreea Exploratoarea, copiii şi părinţii descoperă copilăria de la A la Z!

Bucuresti, 09.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *