Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

30% discout pentru Zend Guard 5.0 prin Zitec

Pe 10 iulie 2007 Zend Technologies a lansat Zend Guard 5.0.

Cu aceasta ocazie pana pe 31 August 2007 puteti beneficia o reducere de 30% pentru achizitionarea Zend Guard in Romania numai prin Zitec.

Zitec este o companie romaneasca cu o experienta internationala de peste 4 ani in domeniul solutiilor software personalizate. De asemenea Zitec este si unicul reprezentant Zend (The PHP Company) in Romania.
Pe 10 iulie 2007 Zend Technologies a lansat Zend Guard 5.0. Pentru a veni in intampinarea utilizatorilor fideli de produse Zend pana pe 31 August 2007 puteti achizitiona Zend Guard 5.0 beneficiind de un discount de 30%

Zend Guard este cel mai folosit encoder de pe piata. in 7 ani a devenit cel mai stabil si robust encoder disponibil in momentul de fata.

Zend Guard ofera posibilitatea protectiei aplicatiilor comerciale PHP. Mareste gradul de protejare al codului impotriva decodarii prin rescriere automatizata, permitand trei nivele de protectie:
Encryption – asigura compatibilitatea cu versiuni mai vechi
Basic – obfuscarea numelor variabilelor locale
Strong – obfuscare complexa pentru toate numele si apelurile de functii din aplicatie
Licenta este valabila un an si cuprinde suport si upgrade gratuit la eventualele versiuni noi pentru aceeasi perioada. Aveti posibilitatea prelungirii acestui termen de update dupa un an. De asemenea exista posibilitatea cumpararii licentei cu valabilitate nelimitata

Pentru detalii privind oferta de produse Zend in Romania vizitati www.zend.ro

Bucuresti, 14.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *