free download 78 travel guides written by experts

AVAS a primit doua oferte pentru privatizarea FORADEX S.A. Bucuresti

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a înregistrat, joi, 14 iunie 2007, două oferte pentru achiziţionarea a 84,34099% din acţiunile deţinute de stat la FORADEX S.A. Bucureşti. Cei doi investitori interesaţi pentru achiziţionarea acţiunilor puse în vânzare sunt:

1.      Consorţiului format din S.C. AMTECK INVESTIŢII S.R.L. împreună cu S.C. CUPROM S.A. şi S.C. INSTITUTUL DE INGINERIE, CONSULTANŢĂ ŞI PROIECTARE PENTRU METALURGIA NEFEROASĂ – IPRONEF S.A.;

2.      S.C. UZUC S.A. Ploieşti.

În următoarea etapă a procesului de privatizare, comisia de negociere va deschide documentele de participare depuse de ofertanţi şi solicitate prin intermediul Dosarului de prezentare. După analiza acestora se va stabili care sunt investitorii calificaţi pentru faza de negociere a ofertelor depuse.

 Informaţii de background:

 AVAS a lansat la privatizare FORADEX S.A. Bucureşti în data de 30 aprilie prin publicarea anunţului de vânzare de acţiuni. Compania are un capital social de 11.194.977,5 lei, iar activitatea principală este reprezentată de alte lucrări speciale de construcţii. Valoarea nominală a unei acţiuni este de 2,5 lei. Acţionariatul are următoarea structură: AVAS – 84,34099%, S.C. Amteck Investiţii SRL – 15,29775% şi alţi acţionari, persoane fizice – 0,36126 %.

Bucuresti, 14.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *