free download 78 travel guides written by experts

2activePR devine afiliatul lui Fleishman-Hillard in Romania

2activePR a devenit oficial, partenerul afiliat al reţelei internaţionale Fleishman-Hillard în România. Semnarea contractului de afiliere a venit ca un pas natural după doi ani de colaborare ale celor două părţi semnatare şi va lua forma unei alianţe strategice, în urma căreia agenţia locală va beneficia de expertiza internaţională a reţelei.

“Clienţii internaţionali ai Fleishman-Hillard sunt din ce în ce mai interesaţi de zona Europei Centrale şi de Est, motiv pentru care este extrem de important să avem cei mai buni parteneri în regiune. Ne-am întâlnit cu o serie de agenţii de PR din România şi am fost încântaţi să alegem 2activePR drept agenţia afiliată a FH în România. Decizia noastră de a încheia acest parteneriat cu 2activePR s-a bazat pe o serie de factori. În primul rând, iniţiativa antreprenorială din 2000 a doamnei Corina Bârlădeanu, a fost o mişcare extrem de îndrăzneaţă, care s-a transformat într-o reţetă de succes. Mai mult, portofoliul de clienţi, echipa de consultanţi şi performanţele excepţionale în comunicare, precum şi rezultatele de business, au fost ceilalţi factori importanţi”, declară Nick Andrews, Senior Vice-President & Partner al Fleishman – Hillard, responsabil pentru relaţiile cu partenerii afiliaţi din Europa.

“Suntem pur şi simplu mândri de afilierea cu Fleishman Hillard. Sunt un nume de prestigiu al PR – ului mondial şi nu putem fi decât încântaţi că standardul de lucru pe care l-am impus noi, ca agenţie 100% românească, îndeplineşte criteriile de calitate ale reţelei. Un motiv suplimentar de bucurie ar fi faptul că această afiliere funcţionează şi am testat-o în cei 2 ani anteriori de colaborare. Există alchimie, valori comune, comunicare pe aceeaşi frecvenţă de undă, şi mai mult decât atât, există proiecte şi clienţi comuni, sprijin şi încredere reciproce. Ce ne-am putea dori mai mult?”, a concluzionat Corina Bârlădeanu, General Manager 2activePR.

Bucuresti, 25.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *