free download 78 travel guides written by experts

22 Martie – Ziua Mondiala a Apei

Pe 22 martie sarbatorim Ziua Mondiala a Apei. Aceasta zi a fost aleasa in cadrulConferintei Natiunilor Unite asupra Mediului Inconjurator de la Rio de Janeiro din 1992.

Sarbatoarea este de o reala importanta mai ales ca apa este una din resursele indispensabile pentru viata omenirii. De asemenea, aceasta festivitate mondiala este un bun prilej de a reaminti cat de periculoasa este absenta sau poluarea apei.

Louis Pasteur afirma ca 80% din boli sunt cauzate de proasta calitate a apei. Noi, Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania credem ca apa este un secret al longevitatii si motorul esential al existentei.

De aceea, in sprijinul consumatorilor am decis sa facem un test comparativ de douazeci de brand-uri nationale de apa minerala si nu numai, dupa parametrii de calitate precizati in legislatia in vigoare cu privire la aprobarea normelor tehnice de exploatare si comercializare a apelor minerale. Cele douazeci de tipuri de apa minerale au fost achizitionate in mod anonim de pe piata de retail, de catre reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania si trimise ca probe in vederea efectuarii testelor si analizelor.

Daca sunteti interesati care ape minerale depasesc aciditatea normala, care ape au un continut de sodiu sub normal si care depasesc nivelul de nitrati sau bariu trebuie sa cititi cel mai recent numar al revistei InfoCons.

Aceste teste comparative si multe altele pot fi gasite pe www.testecomparative.ro.

Pentru mai multe detalii despre A.N.P.C.P.P.S. Romania accesati www.protectia-consumatorilor.ro.

Bucuresti, 22.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *