free download 78 travel guides written by experts

160.896.027 de mesaje instant pe Sentimente.ro

Plus o noua varianta de mesagerie mult imbunatatita !

Sentimente.ro anunta lansarea noului sistem de mesagerie instant, sistem ce nu necesita descarcarea si instalarea separata a aplicatiei. Mesageria se acceseaza direct pe site.

Sentimente.ro este primul site de dating si social networking din Romania care a dezvoltat un sistem de mesagerie instant, la momentul in care mesajele instant reprezentau o necunoscuta pentru celelalte site-uri nationale.

Ca dovada a impactului avut de sistemul nostru vechi de mesagerie instant, avem astazi pe site un numar de 160.896.027 mesaje instant, trimise pana la aceasta ora.

( www.sentimente.ro).

Pionieri ai acestui sistem, am hotarat sa aducem imbunatatiri vechii mesagerii , asa ca, incepand de saptamana aceasta, am lansat noua mesagerie instant Sentimente.ro, un serviciu mai mult decat necesar internautilor devotati.

In plina epoca a vitezei, pana si cel mai rapid raspuns la un e-mail poate parea intarziat.

De aceea, Echipa Sentimente.ro a lucrat constant la dezvoltarea sistemului de mesagerie instant, cu scopul de a facilita comunicarea intre membrii dornici de cunostinta real-time.

Sistemul ofera, printre altele, urmatoarele facilitati:

    *     transmiterea mesajelor text intre utilizatori
    *     purtarea mai multor conversatii, simultan
    *     mesageria instant este strans legata de site, utilizatorii online Sentimente.ro sunt introdusi automat in lista mesageriei.
    *     sistemul de cautare se pastreaza si la mesagerie, utilizatorii pot opta sa vorbeasca doar cu cei care il intereseaza.
    *     pastrarea intimitatii utilizatorului – optiune intalnita doar pe Sentimente.ro, nici un alt site de dating nu o detine; consta in posibilitatea utilizatorului de a-si alege interlocutorii (toti utilizatorii, numai cei online care nu sunt blocati sau numai prietenii sai)
    *     ascunderea prietenilor offline,
    *     deschiderea automata a mesajelor primite,
    *     aparitia ferestrelor in pagina noua ( pop out ), etc.

Mesageria instant poate fi folosita doar de catre membrii Sentimente.ro, fiind compatibila cu aproximativ toate sistemele de operare.

Iata ca Sentimente.ro, primul site care a utilizat un sistem de mesagerie instant, pastreaza traditia de a fi mereu cu un pas inainte.

Noua mesagerie instant se dovedeste a fi un real succes, dupa doar cateva zile de functionare.

Bucuresti, 13.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *