free download 78 travel guides written by experts

Genius a prezentat ultimele inovatii in materie de periferice

la Computex

Primul mouse anti-bacterian din lume şi tastatura programabilă – doar câteva din noutăţile în domeniu prezentate de Genius la Computex, cea mai importantă expoziţie IT din Asia

Între 5 şi 9 iunie 2007, în Taipei, Taiwan, a avut loc cea de-a 27-a ediţie a celei mai mari expoziţii internaţionale de tehnologie informaţională din Asia. Unul dintre participanţii cu tradiţie al acestei expoziţii a fost producătorul de periferice şi electronice, Genius.

Tehnologia laser – invenţia Opto Wheel şi mouse anti-bacterian
Traveler 515 Laser este cel mai nou mouse de la Genius lansat la Computex cu ehnologie laser şi opto-wheel, scroll tactil care înlocuieşte rotiţa clasică. Mouse-ul mai este dotat şi cu butoane Vista 3D şi Smart IE pentru control total. Tot la Computex, Genius a lansat primul mouse din lume cu inveliş nano-tech, Traveler 315 Laser, ce nu permite nici un fel de bacterie să intre în contact cu mouse-ul.

Camere web cu funcţii de securitate sau zoom optic
IPCam SECURE331TR este o cameră web prezentată de Genius la Computex, cu tehnologie LED, fiind adaptată pentru orice timp al zilei, dar putând fi totodată folosită şi ca o cameră de securitate, cu ajutorul softului de supraveghere IP. O altă cameră nouă de la Genius este Slim 1322, o cameră web cu lentile optice şi autofocus, ce oferă imagine High Definition.

Fotografii digitale şi accesorii pentru gaming
În cadrul aceleiaşi expoziţii de IT, Genius a mai prezentat ultimele sale creaţii în materie de gadget-uri electronice. Printre acestea se numără rama pentru fotografii digitale slim sau cu accesare pe baza senzorului de mişcare din familia produselor video portabile. Iar pentru gamerii cei mai exigenţi, la Computex au mai fost prezentate şi cele mai noi creaţii pe acest segment – controller Grandias 12V cu 3 nivele de funcţii turbo şi macro, mouse Ergo 555 cu o rezoluţie de 3200 dpi şi LuxeMate525, tastatură cu butoane programabile.

Periferice premiate
Genius a mai prezentat şi un combo premiat cu un premiu CES în 2007, un mouse wireless cu tehnologie power saver şi o tastatură cu energie solară – The SlimStar 820 Solargizer.

Bucuresti, 13.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *