Kinodiseea

15 ani de AVIS Romania – primul an de “Drumuri mai curate”

·    Spune NU aruncatului gunoaielor pe geamul maşinii!

·    100.000 de coşuri de maşină distribuite gratuit în 100 de benzinării Petrom din toata tara

·    250 metri cubi de gunoaie “salvaţi” de pe străzi

Avis România lansează începând cu luna noiembrie campania de responsabilizare asupra mediului înconjurator “Drumuri mai curate”. Campania marchează 15 ani de existenţă Avis România pe piaţa autohtonă de rent-a-car şi îşi propune să educe şoferii în privinţa aruncării gunoaielor pe geamul maşinii prin distribuirea gratuită a 100.000 de coşuri de unică folosinţă în 100 de staţii Petrom din toată ţara.

Cu ajutorul celor 100.000 de coşuri distribuite gratuit, Avis România va ajuta şoferii din trafic să aibă şosele mai curate cu aproximativ 250 de metri cubi de gunoaie. Coşul portabil pentru maşină este alcătuit din hârtie 100% degradabilă şi există trei modalităţi de ataşare în interiorul maşinii: prinderea în uşa torpedoului, lipirea pe bord sau agăţarea printr-un cârlig. Pe tot parcursul campaniei, Avis va echipa cele peste 500 de autoturisme ale companiei cu noile coşuri de maşină. 

“Campania «Drumuri mai curate» vine ca o urmare firească a faptului că ne străduim să oferim tot ce este mai bun, atât clienţilor noştri cât şi societăţii din care facem parte. Coşurile portabile oferite gratuit de Avis oferă posibilitatea şoferilor şi pasagerilor de a spune NU aruncatului gunoaielor pe geamul maşinii” a declarat Gabriel Găleţeanu, General Manager Avis Romania.

Responsabilitatea socială este o preocupare constantă derivată din filozofia Avis, “We try harder”. Interesul pentru reducerea impactului activităţii sale asupra mediului a fost recunoscut prin acordarea statutului CarbonNeutral® încă din 2006 datorită iniţiativelor interne şi externe de reducere a emisiilor de CO2. AVIS România continuă tradiţia în acest sens prin participarea la evenimente sociale precum: Green Planet Blues, Viitor Plus, Harta Verde şi Patrimoniul Cultural – Descoperă-i valoarea!

Bucuresti, 03.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *