free download 78 travel guides written by experts

121.ro – Comunitatea femeilor senzationale – aniverseaza 11 ani de existenta

121.ro – Comunitatea femeilor senzaţionale – aniversează 11 ani de existenţă în luna iunie. Portalul dedicat femeilor românce a fost lansat pe reţeaua World Wide Web la 1 iunie 2001 şi numără în prezent peste 130.000 de membri activi din Bucureşti şi din ţară (70% femei, 30% bărbaţi).

La începutul acestui an site-ul 121.ro şi-a schimbat înfăţişarea printr-un design modern şi îndrăzneţ, care pune accent pe comunitate. Membrii site-ului pot participa la întâlniri off-line, pot cere sfatul celorlalţi membri, beneficiind totodată de sfaturile oferite de cei 28 de specialişti ai portalului în domenii precum sănătate, planificare familială, gastronomie, psihologie, tratament pentru dependenţe, feng shui, machiaj şi ingrijirea pielii, plante şi grădină, IT, life coaching, relaţii de cuplu, marketing şi PR online etc.

Odată cu schimbarea de design, a fost adăugată pe site şi sectiunea Shop, unde membrii comunităţii pot cumpăra online obiecte de vestimentaţie, produse pentru sport, pentru excursii, vânătoare şi pescuit, beneficiind de reduceri pe baza sistemului de puncte de fidelitate. Prin înscrierea în secţiunea de Sampling membrii pot participa la testarea unor produse oferite de partenerii 121.ro.

„În urmă cu 11 ani am creat, împreună cu soţul şi partenerul meu, Michael Kammrath, portalul 121.ro – One to one – ca o comunitate unde femeile din România să se regăsească, să se informeze şi să se ajute una pe alta. 121.ro a fost şi este prietenul, confidentul, familia mare în care orice femeie poate găsi sprijin şi poate contribui altor femei cu informaţii, sfaturi, idei noi despre casă, familie, carieră, sănătate, dezvoltare personală. Cu toţii traversăm perioade dificile, dar care ne pot duce către schimbări frumoase, dacă ştim cum să ne bucurăm de toate oportunităţile pe care le întâlnim. Noi mizăm pe comunitate şi strângem rândurile în jurul oamenilor frumoşi, care ne inspiră şi de la care putem învăţa să trăim curajos, cu zâmbetul pe buze. 121.ro este acest loc şi vă invităm cu drag alături de noi, în comunitatea oamenilor senzaţionali”, a declarat Daniela Fugaru Kammrath, redactorul şef al site-ului 121.ro.

121.ro oferă zilnic cititorilor săi articole şi informatii din domeniile sănătate, frumuseţe, modă, fitness, dietă şi stil de viaţă, carieră şi dezvoltare personală, precum şi concursuri cu premii, informaţii despre evenimente şi noutăţi din lumea teatrului şi filmului. Printre proiectele speciale se numără Cinemateca 121 (www.121.ro/cinemateca) şi Biblioteca 121 (www.121.ro/biblioteca), unde membrii site-ului au posibilitatea de a se informa despre cele mai noi filme şi apariţii editoriale de la editurile partenere. Prin intermediul rubricilor Ce e nou (www.121.ro/ce_e_nou/) şi Evenimente (www.121.ro/evenimentele_121), 121.ro oferă companiilor şi agenţiilor de PR posibilitatea de a-şi posta comunicatele de presă şi informaţiile noi pe site, gratuit, prin simpla creare a unui cont.

Comunitatea femeilor senzaţionale se implică şi în proiecte de responsabilitate socială, prin campania de conştientizare a pericolului folosirii pungilor de plastic – IBAGU – Fii Eco (www.121.ro/ibagu) – şi 121 La Volan (www.121.ro/lavolan), proiectul de siguranţă rutieră dezvoltat sub umbrela Cartei Europene a Siguranţei Rutiere.

Site-ul 121.ro este monitorizat de SATI şi, potrivit sondajelor periodice realizate, femeile membre în comunitatea 121.ro au venituri medii şi peste medie, fiind interesate de achiziţionarea de electrocasnice, autoturisme şi pachete de vacanţă şi călătorii.

121.ro este singurul site dedicat femeilor care are o emisiune radio proprie: 121 LIVE (www.121.ro/live). Lansată pe 4 iulie 2008, emisiunea este realizată în parteneriat cu RadioLynx.ro în fiecare miercuri, de la ora 14:00 şi este transmisă în direct pe 121.ro şi alte site-uri partenere. În fiecare ediţie invităm câte o femeie senzaţională ale cărei realizări dorim să îi inspire pe membrii şi ascultătorii noştri. Până acum am avut alături de noi artişti precum Maria Dermengiu şi Irina Wagner, oameni din relaţii publice sau modă – Noemi Revnic (Harper’s BAZAAR), Silvia Bucur (Prais Communications), Lena Criveanu, Mirela Bucovicean (Molecule F) – sportive de renume precum Andreea Răducan şi Valeria Răcilă van Groningen sau persoane publice – Dana Săvuică, Monica Tatoiu, Bianca Brad, Daniela Nane.

Prin proiectul Serile de lectură 121 oferim membrilor şi cititorilor noştri câte o întâlnire în fiecare lună cu o carte utilă şi plăcută, într-un cadru prietenos, alături de invitaţi de prestigiu. Clubul pentru suflet, creat în 2011 în parteneriat cu Editura Trei şi psihologul Mirela Horumbă, cuprinde o serie de întâlniri interactive pe teme de psihologie şi dezvoltare personală. Totodată, membrii comunităţii din Bucureşti participă la întâlnirile 121 Unplugged organizate cu specialiştii şi colaboratorii site-ului pe diverse teme, de la relaţii de cuplu, familie, sănătate, dezvoltare personală până la ore de mişcare în aer liber, fitness, modă sau cariera.

www.121.ro, una dintre cele mai mari comunităţi online de femei, are 11 ani de existenţă şi numără în prezent peste 130.000 de membri. Oferă zilnic noutăţi şi informaţii din domenii de interes pentru femei: de la găsirea unui job până la creşterea unui copil, de la sănătate, frumuseţe şi fitness până la design interior, carieră şi dezvoltare personală. Emisiunea radio 121 LIVE, realizată săptămânal în parteneriat cu RadioLynx.ro aduce în prim plan femei cu realizări deosebite, menite să inspire prin exemplul lor. Întrebările cititorilor îşi găsesc răspuns cu ajutorul celor 28 de specialişti 121. În plus, comunitatea femeilor senzaţionale se întâlneşte regulat la evenimentele speciale 121 Unplugged, în care îmbină utilul cu plăcutul: îşi mentin condiţia fizică, împărtăşesc idei, socializează şi se distrează! Site-ul 121.ro este monitorizat de SATI. În martie 2007, compania mkco.ro care deţine site-ul 121.ro a lansat, în parteneriat cu criticul de modă Ovidiu Buta, site-ul www.fashionandbeauty.ro, site de referinţă în industria modei şi frumuseţii din România.

Bucuresti, 06.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *