Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

E L James intre “Cele mai influente 100 de personalitati din intreaga lume”

E L James, autoarea cartii Cele 50 de vicii ale Domnului Grey, a intrat in topul "Celor mai influente 100 de personalitati din lume" din acest an, realizat de revista Time.

Din acest grup exclusivist mai fac parte Benjamin Netanyahu, Angela Merkel, Hillary Clinton, Barack Obama, dar si Rihanna sau Lionel Messi.

"Cu sase luni in urma era Erika Leonard, mama a doi copii care scria povesti indraznete pe internet. Acum ea este E L James, un fenomen editorial, a carei trilogie Viciile Domnului Grey a starnit atentia tuturor librarilor, Hollywood-ului si multor, foarte multor cititori. Lectura ar putea sa nu mai fie niciodata la fel." – asa este prezentata autoarea britanica in clasamentul "Celor mai influente 100 de personalitati din lume" din acest an realizat de celebra revista Time Magazine.

Cele 50 de vicii ale Domnului Grey – Cartea despre care vorbeste toata lumea – este povestea unei relatii sofisticate intre studenta la filologie Anastasia Steele si tanarul intreprinzator de succes Christian Grey.

Romantic, eliberator si captivant acest roman te cucereste, te captiveaza si te domina.

Cartea se afla de mai multe saptamani pe locul 1 in topul vanzarilor pe Amazon.com, Amazon.co.uk, New York Times Bestseller si Bookseller.

In Statele Unite ale Americii, in doar 6 saptamani, Cele 50 de vicii ale Domnului Grey s-a vandut in 10 milioane de exemplare.

Noutati despre trilogia Viciile Domnului Grey gasiti pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/TrilogiaViciileDomnuluiGrey

In curand si celelalte volume ale trilogiei:
Cele mai intunecate vicii ale Domnului Grey
Viciile descatusate ale Domnului Grey

Bucuresti, 06.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *