bucharest tech week 2021

10 ore de muzica “neagra

MTV răspunde cerinţelor telespectatorilor săi cu un weekend special MTV Urban. Sâmbătă, 13 mai şi duminică, 14 mai, MTV oferă telespectatorilor săi, 10 de ore de muzică base şi show-uri de gen precum şi o ediţie exclusivă MTV Diary cu Pharell.

La numai o lună de la premieră, emisiunea MTV Urban, difuzată pe postul de televiziune MTV România, a înregistrat un adevărat succes din punct de vedere al audienţei.

Ţinând cont ce succesul emisiunii, MTV, televiziunea care a răspuns întotdeauna cerinţelor telespectatorilor săi, a pregătit un weekend special dedicat muzicii “negre”. Weekend-ul tematic Urban @ MTV, va cuprinde 10 ore de muzică base (incluzând R’N’B, Hip-Hop, Soul, Rap etc.), precum şi show-uri dedicate acestui gen muzical.

Un moment deosebit de important în cadrul weekend-ului tematic va fi emisiunea MTV Diary, unde invitat este starul Pharrell Williams, difuzată la Week-end Special MTV, sâmbătă 13 mai la ora 15:00. Pharrel Williams a făcut deja istorie, fiind unul dintre cei mai de succes producători de muzică base din ultima perioadă. Pharrel şi partenerul său, Chad Hugo, au ajutat vedete de primă clasă cum sunt Justin Timberlake, Nelly sau Usher să vândă milioane de albume şi chiar să câştige premii Grammy. 

În timpul săptămânii, emisiunea MTV Urban poate fi urmărită de luni până vineri, între orele 11:30-12:30, sâmbătă de la 1:00, iar duminică începând cu ora 00:00. MTV Urban prezintă atât noutăţile din muzica base cât şi hituri mai vechi, telespectatorii având ocazia de a fi la curent cu ultimele tendinţe şi de a afla povestea celor mai apreciaţi artişti ai momentului.

Despre MTV:
MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.
Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofoliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.
MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.
Pentru mai multe informaţii despre MTV, accesaţi www.mtv.ro


Bucuresti, 11.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *