free download 78 travel guides written by experts

1 decembrie exotic la Next Top Model

Concurentele defilează în Tunisia pe corabia piraţilor!

Joi, 1 decembrie, telespectatorii vor avea parte de o ediţie de senzaţie a showului “Next Top Model”! Frumoasele concurente vor ajunge în port El Kantaoui, cel mai frumos port turistic din Tunisia, acolo unde vor da viaţa unei prezentări de poveste, cu piraţi şi corăbii din vechi timpuri. Joi, de la 20.20 alături de “Next Top Model”, telespectatorii se pot lăsa purtaţi într-o lume exotică, misterioasă, într-un cadru de basm din extravaganta ţară africană, Tunisia.

O extraordinară aventură africană începe joia aceasta pentru concurentele “Next Top Model”! Pe un vas pitoresc, ancorat în cel mai frumos port turistic din Tunisia, port El Kantaoui din oraşul Sousse, Cătălin Botezatu îşi va aduce ucenicele pentru o prezentare tematică nemaivăzută prin partea locului. Frumoasele domnişoare vor urca pe una dintre cele mai scumpe ambarcaţiuni din zonă, o veritabilă corabie a piraţilor, decorată întocmai ca un vas din vechi timpuri, stăpânit de hoţii mărilor. Acolo, accesorizate cu puşti, pistoale, bandane, braţe de lemn şi cârlige, concurentele vor da viaţă unei prezentări spectaculoase pe puntea vasului. Alături de ele vor defila şi băieţii din echipa lui Cătălin Botezatu şi vor intra în rolul unor piraţi care, deşi dornici să se apropie de frumoasele domnişoare, vor fi respinşi cu brutalitate.

Provocările nu au întârziat să apară nici în cadrul acestei prezentări deosebite. La momentul manejului, o ploaie deasă s-a pornit, luându-le prin surprindere pe frumoasele domnişoare. În ciuda vremii imprevizibile, concurentele au reuşit să ducă la bun sfârşit cu succes prezentarea, participând apoi şi la o şedinţă foto cu piraţi, lăsându-se fotografiate în ipostaze inedite, pline de creativitate şi culoare. Succesul prezentării a fost confirmat şi de trecători care le-au aplaudat frenetic pe frumoasele concurente. De ce alte provocări şi surprize au mai avut parte domnişoarele în exotica Tunisia, telespectatorii vor descoperi joi, 1 decembrie, de la 20.20, la “Next Top Model”!

Bucuresti, 30.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *