metalshow

Ziua Femeii incepe la Neatza

Neatza cu Răzvan şi Dani le pregăteşte telespectatoarelor o ediţie specială luni, 8 martie cu muzică bună, glume haioase, invitaţi internaţionali şi, bineînţeles, o reţetă culinară marca Vlăduţ. Neri Per Caso, invitat special.
 
Dupa ce pe 1 martie au fost mărţişor (Dani) şi coşar (Răzvan), matinalii Antenei 1 schimba de 8 martie stilul vestimentar şi apar în faţa telespectatorilor aşa cum nu au mai fost niciodată văzuţi. De 8 martie, Neatza cu Răzvan şi Dani îmbraca haine de sărbătoare. Cei doi matinali, împreuna cu colega lor Daniela Crudu le vor face o surpriză doamnelor şi vor apărea în faţa dumnealor într-o ţinută demnă de o zi specială.
 
Deosebiţi sunt si invitaţii pe care îi vor avea în platou. Anna Lesko şi Distinto vor încinge spiritele încă de la primele ore ale zilei, iar Neri Per Caso, unicul grup de capelă exclusiv masculin, le va oferi doamnelor un cadou deosebit.  Aflat în România pentru concertul pe care îl va susţine luni seara, grupul italian a acceptat invitaţia Antenei 1 de a participa la emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani. Cei şase membri ai grupului interpretează într-o maniera deosebită melodii din registre diverse, de la arii de operă la muzică din desene animate, reuşind să înlocuiască vocal aproape orice instrument muzical.
 
Pentru că 8 martie este deopotrivă Ziua Femeii şi Ziua Mamei, din platoul Neatza nu puteau lipsi nici cei mici care  vor dansa pentru toate mămicile din România. De asemenea, printre invitaţi se vor mai afla Mandinga şi Alina Crişan.

Bucuresti, 07.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *