metalshow

Zebra a comunicat lansarea noului Jaguar XJ

La sfarsitul lunii iunie, Premium Auto, importatorul Jaguar si parte a Tiriac Holdings, a lansat pe piata locala noul model XJ, in cadrul unui eveniment organizat de Zebra Communications si Cool Rentals.

Evenimentul, gazduit de showroom-ul Premium Auto Motors din Bucuresti, a marcat doua momente importante: aniversarea a 75 de ani de istorie Jaguar si lansarea noului model XJ, Jaguarul generatiei viitoare.

La baza conceptului de eveniment au stat principalele valori ale brandului Jaguar: spiritul britanic, frumusetea, traditia, viteza, la care se adauga inovatia adusa de “nava amiral” XJ.

«Organizarea unui eveniment aniversar pentru Jaguar, alaturi de lansarea oficiala a noului XJ, a fost o oportunitate de a demonstra apropiatilor marcii ce inseamna valoare, traditie si inovatie sub aceeasi umbrela. Jaguar este una dintre marcile emblematice din portofoliul Tiriac Holdings, asa ca si evenimentul trebuia sa fie unul pe masura asteptarilor celor ce cunosc si apreciaza brandul. Ne bucuram ca am reusit sa oferim invitatilor nostri o seara placuta si selecta, asemanatoare spiritului Jaguar,» spune Valentin Safta, Director Marketing Tiriac Holdings.

«Evenimentul si-a propus sa redea imaginea Jaguar, cat mai aproape de ceea ce inseamna acest brand intr-un astfel de moment special. Dorinta noastra si a clientului a fost sa integram si sa imbinam demonstratia de traditie a celor 75 de ani de istorie, cu inovatia si tehnologia de ultima ora a noului model, totul intr-un context al elegantei si rafinamentului britanic, din care n-au lipsit elementele de entertainment si de atmosfera,» adauga Alina Alexandrescu, Managing Partner Zebra Communications.

Aniversarea celor 75 de ani de istorie Jaguar a fost marcata in cadrul evenimentului printr-o proiectie spectaculoasa de film, care a trecut in revista principalele momente in evolutia modelelor si a brandului Jaguar. Un montaj de fotografii si ad-uri de colectie, spoturi si filme de prezentare, redat la dimensiuni impresionante, cu ajutorul unui sistem neconventional de proiectie, implementat de Cool Rentals. Traditia brandului Jaguar a fost ilustrata si de expozitia masinilor vechi de colectie – modele precum XK140 coupe, MK II, XJ6 – expuse in parcarea showroom-ului.

Noul XJ a fost revelat publicului printr-un show neconventional, oferit de invitatul special din Franta – Nilko, The Speed Painter – o demonstratie de arta si viteza, in concordanta cu spiritul Jaguar. Un spectacol de pictura live, muzica, lumina si culoare pentru a crea un preview al noului Jaguar, chiar inainte de momentul descoperirii spectaculosului XJ.

Pe scurt, un eveniment exclusivist, 100 de invitati, muzica buna, cocktailuri fine, proiectii video spectaculoase, show de lumini si momente speciale de entertainment.

Zebra Communications este o agentie tanara pe piata de BTL din Romania, specializata in a oferi solutii integrate de comunicare pentru evenimente. Serviciile oferite de Zebra includ planificare, design, productie, implementare, management si comunicare de eveniment si acopera o gama larga de evenimente: outdoor, corporate, promotii in magazine, sampling, caravane, targuri comerciale, expozitii, concerte, conferinte si evenimente culturale, prezentari si festivaluri de moda.

Bucuresti, 08.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *