metalshow

Zaz aduce un omagiu Parisului printr-un nou album

Artista franceza Zaz lanseaza pe 10 noiembrie un album special intitulat “Paris”.

Materialul este un omagiu adus celui mai romantic oras din lume si include cantece frumoase si emblematice despre Paris si despre spiritul parizian, interpretate in maniera unica a lui Zaz.

Produs de Quincy Jones, albumul reuneste nume binecunoscute precum Michael Buble, Charles Aznavour, Nikki Yanovsky sau Thomas Dutronc care vor interpreta, alaturi de Zaz, piese celebre care exprima frumusetea Parisului ale unor artisti precum Edith Piaf, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Joséphine Baker, Maurice Chevalier, Yves Montand si multi altii.

Primul extras pe single, "Paris sera toujours Paris" reprezinta legatura unica pe care numai muzica o poate face intre orasul aflat sub ocupatie in 1939 despre care scria Maurice Chevalier si orasul de astazi cantat de Zaz.

Albumul este un creuzet de genuri imbinate cu creativitate: vom auzi acorduri de swing, elemente specifice muzicii franceze si tonuri calde de jazz.

Un trailer al albumului poate fi urmarit in mai jos.

Zaz este considerata noua “Edith Piaf” si este, fara indoiala, una dintre cele mai de succes artiste pe care Franta le-a oferit in ultimii ani. Discul eponim care a facut-o celebra s-a vandut in peste 2 milioane de copii, iar single-ul “Je Veux” s-a bucurat de mare succes in nu mai putin de 54 de tari.

“Zaz are un farmec aparte, poate canta orice si iti poate trezi emotii pana in adancul sufletului”, a declarat Charles Aznavour.

Foto: Warner Music

Bucuresti, 10.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *