free download 78 travel guides written by experts

Zapp reduce tarifele pentru apelurile internationale cu pana la 80%

Zapp a anuntat azi o reducere majora a tarifelor percepute pentru apelurile internationale, introducand tarife cu pana la 80% mai mici. Oferta este disponibila atat pentru utilizatorii post paid existenti cat si pentru cei viitori incepand cu data de 27 Aprilie 2009. 

Conform noii oferte de la Zapp, tarifele pentru apelurile internationale au fost reduse cu pana la 80% pentru destinatii precum: Croatia, Cipru, Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Japonia, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovenia, Suedia etc., pentru apeluri catre numere fixe, si China, Singapore etc., pentru apeluri catre mobil.

Tarifele pentru apelurile catre numere fixe din Anglia, Turcia, Spania, Italia, Germania, Franta etc., si cele catre numere fixe si mobile din SUA, Canada si China incep de la 2.5 centi pe minut, fiind cu pana la 75% mai ieftine. 

Structura zonelor de apeluri internationale este acum divizata in 6 regiuni si tarifele sunt aceleasi indiferent de ora la care se efectueaza apelul, fiind influentate doar de tipul de numar apelat, fix sau mobil, si de tara de destinatie.

Zapp a redus tarifele pentru apeluri catre numere fixe si mobile catre aproximativ 150 de tari din cele 230 de destinatii din intreaga lume catre care ofera servicii de apeluri internationale.

Noul serviciu de apeluri internationale este disponibil in trei pachete: Basic, Star si Xtreme.

Cel mai avantajos pachet este “Xtreme” care, in schimbul unei taxe lunare de 6 Euro, ofera unele dintre cele mai reduse tarife de pe piata pentru acest tip de servicii: 0.025 €/minut pentru Zona 1, 0.075 €/minut pentru Zona 2, 0.125 €/minut pentru Zona 3, 0.17 €/minut pentru Zona 4, 0.55 €/minut pentru Zona 5 si 3.5 €/minut pentru Zona 6.

Pachetul “Star” costa 3 Euro pe luna si utilizatorul beneficiaza de urmatoarele tarife: 0.05 €/minut pentru Zona 1, 0.10 €/minut pentru Zona 2, 0.15 €/minut pentru Zona 3, 0.20 €/minut pentru Zona 4, 0.55 €/minut pentru Zona 5 si 3.5 €/minut pentru Zona 6.

Pachetul “Basic” nu presupune plata unui abonament lunar si noile preturi sunt: 0.19 €/minut pentru Zona 1, 0.22 €/minut pentru Zona 2, 0.26 €/minut pentru Zona 3, 0.30 €/minut pentru Zona 4, 0.55 €/minut pentru Zona 5 si 3.5 €/minut pentru Zona 6.

O data cu introducerea acestor noi pachete, Zapp lanseaza cea mai buna oferta pentru apelurile internationale dintre operatorii mobili, tarife cu 50% mai mici decat in cazul ofertelor similare. In majoritatea cazurilor tarifele introduse de Zapp sunt chiar mai mici decat cele percepute de operatorii de telefonie fixa.

Noile planuri tarifare pentru apeluri internationale sunt in concordanta cu dorinta Zapp de a oferi cele mai bune tarife chiar si pentru apelurile internationale, lansand astfel o oferta competitiva cu serviciile din aceasi categorie oferite de operatorii de telefonie fixa si operatorii VoIP.

Bucuresti, 15.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *