free download 78 travel guides written by experts

Young Leaders Forum – Leaderii adevarati schimba prezentul

Forum Invest anunta cea de-a doua editie a conferintei internationale Young Leaders Forum, organizata in perioada 14-15 octombrie 2008 la Hotel Intercontinental, Bucuresti.  Young Leaders Forum in Romania duce comunicarea locala la un alt nivel, oferindu-i doua oportunitati greu de egalat – accesul la specialisti in leadership si o directie reala la capitolul branding personal.

Diferenta pe care Young Leaders Forum o face pe piata din Romania este atestata de nivelul keynote speakerilor care au acceptat sa dezbata – pe fondul crizelor mondiale – posibilitatea existentei unor probleme de leadership. 
Todd Benjamin – cel mai cunoscut speaker international pe teme de leadership, Bogdan Olteanu – leader recunoscut al arenei politice din Romania, si Jojar Dhinsa – primul miliardar la 17 ani sunt invitatii speciali care au confirmat prezenta la conferinta.

Invitatia YLF este deschisa celor care doresc ca, prin activitatea desfasurata, sa vanda idei, sa promoveze leadership-ul la un nivel neasteptat pentru piata din Romania.

Criza creditelor ipotecare, criza energie si a alimentelor, caderea burselor, falimente ale marilor banci reprezinta o provocare pentru leaderi. Ei au capacitatea de a schimba ordinea existenta, iar Young Leaders Forum reprezinta pretextul unei experiente a schimbarii. Despre aceasta vor vorbi Emil Constantinescu – Presedinte, Fundatia Generatia Europeana; Oana Niculescu Mizil – General Manager, Cade; Bogdan Chiritoiu – Consilier de Stat, Administratia Prezidentiala si Marius Ghenea – Presedinte, PC Fun.

In cadrul evenimentului, Forum Invest continua Programul Burselor Media si premiaza jurnalistii cu experienta si rezultate in domeniu. De asemenea, agenda propusa de organizatori cuprinde intalniri informale intre mass media si invitatii speciali. Pentru mai multe detalii despre agenda evenimentului va invitam sa accesati website-ul conferintei.

Bucuresti, 01.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *