free download 78 travel guides written by experts

Seara incendiara la primul TARG de EVENIMENTE! Fiesta la Event Bazar

Sâmbătă, 04 octombrie- Concert Elena Gheorghe, Dansuri latino-americane, degustare de vinuri chiliene şi impresionante focuri de artificii

Mai sunt 4 zile până la deschiderea targului de evenimente, Event Bazar. Sâmbătă, 4 octombrie, Fiesta Party aduce Elena Gheorghe în concert special, atmosferă de petrecere cu Wilmark, alături de Academia de Baile Latino. Calitatea, aroma, mirodeniile, culoarea şi  fineţea vinurilor chiliene vor fi oferite spre degustat, culminând cu explozie de culoare şi lumină în spectaculoase focuri de artificii, toate în Parcul Izvor, în cadrul celui mai frumos weekend al toamnei. În a doua zi a târgului, Elena Gheorghe va concerta pe scena Event Bazar,  iar Wilmark alături de  Academia de Baile Latino vor  întreţine atmosfera pentru o Fiesta Party cu ingrediente perfecte: ritmuri de salsa, merengue, cha-cha, raggaeton şi latino.

Event Bazar aduce Paradisul vinului din Chile, Misiones de Rengo şi Shyraz Reserva în Bucureşti prin organizarea unei sesiuni de degustare. Vinuri cu arome fine de citrice, cireşe negre, stejar, scortişoară şi ciocolată sunt pregătite să fie degustate, în fiecare zi la Event Bazar.

Cerul va fi împânzit de culoare, forme şi sclipire în seara de sâmbătă, 04 octombrie a Event Bazar prin impresionante focuri de artificii.

Event Bazar, primul târg de evenimente din România oferă: informaţii de calitate în materie de organizare de evenimente, zonă specială pentru copii – Kids zone, concert de cvartet de coarde, dansuri de societate, seri tematice, degustări de vinuri, muzică şi multă distracţie. Evenimentul se desfăşoară în Parcul Izvor, între 03-05 octombrie. Intrarea se face pe bază de bilet. Preţul uni bilet este de 10 Ron, copiii beneficiază de intrare liberă.

Biletele sunt puse în vânzare vineri, începând cu ora 10:00, la intrare.

Bucuresti, 01.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *