Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

adidas Originals şi KANYE WEST lansează modelul YEEZY BOOST 350 V2 Negru cu Alb

Modelul va fi disponibil exclusiv  în magazinul adidas Concept Store din Băneasa Shopping City, iar fanii se pot înscrie între 13 şi 16 decembrie la tombolă pentru a-l achiziționa

Anul acesta în septembrie, adidas Originals şi Kanye West au lansat pentru prima oară modelul YEEZY BOOST 350 V2. Cel mai influent şi căutat pantof din lume şi-a făcut apariţia cu un fulger de culoare, urmat în noiembrie de lansarea modelului în trei variante de culori.  Acum, pe 17 Decembrie, modelul YEEZY BOOST 350 V2 revine din nou cu o versiune de culoare neagră și subtile accente de alb.

Cu un aspect reînnoit şi totuşi fidel rădăcinilor sale, modelul YEEZY BOOST V2 este croit din materiale premium care combină tehnologia adidas cu simţul estetic inconfundabil al lui Kanye West. Învelişul superior Primeknit de culoare neagră este ornamentat cu o dungă albă care poartă inscripţia ‘SPLY-350’. Stratul semitransparent care înveleşte talpa şi marginile din TPU crează un efect uimitor și oferă aderenţă excelentă.

Pantoful YEEZY BOOST 350 V2 utilizează inovatoarea tehnologie adidas BOOST™ pentru a crea o talpă receptivă, durabilă şi rezistentă la şoc. În același timp, inovatorul material Primeknit beneficiază de cea mai avansată tehnologie adidas în ceea ce priveşte tehnicile de ţesut digitale, care fac pantoful sport să se muleze perfect pe picior, ca o a doua piele. Datorită cusăturilor distincte de pe material și a emblematicei tălpi striate, YEEZY BOOST 350 V2 aduce un omagiu predecesorului său.

Modelul YEEZY BOOST 350 V2 va ajunge în România, în magazinul adidas Concept Store din Băneasa Shopping City pe 17 decembrie 2016, la preţul de 1.001 lei. Fiind un model foarte apreciat şi căutat, acesta va putea fi achiziţionat doar de către câştigătorii extragerii la tombola ce se va desfăşura în perioada 13-16 decembrie în magazinul adidas Concept Store din Băneasa Shopping City. Extragerea va avea loc vineri 16 decembrie, la ora 16:10, iar câștigătorii vor fi invitați pe 17 decembrie în magazin să-și achiziționeze modelul dorit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *