free download 78 travel guides written by experts

Yacht Magazin sustine Targul de Vinuri Goodwine

Yacht Magazin este, pentru a doua oara, partener media al Targului de Vinuri Goodwine. Cea de-a cincea editie a evenimentului se va deschide vineri, 11 martie, la World Trade Plaza, Hotel Pullman, Bucuresti. Vizitatorii sunt asteptati la targ in zilele de vineri, intre orele 12.00 si19.00, sambata, intre orele 10.00 si 19.00, si duminica, intre orele 10.00 si 16.00.

Irina Tanase, redactorul-sef al revistei, marturiseste ca Isi doreste ca publicatia pe care o conduce sa devina un partener traditional al evenimentului. Yacht Magazin intentioneaza sa construiasca o relatie de lunga durata cu organizatorii targului, pentru ca acestia au rezultate exceptionale, dovada fiind succesul de care se bucura Goodwine, atat in randul participantilor, cat si in cel al vizitatorilor.

Dupa spusele Irinei Tanase, "un pahar de vin bun, savurat la bordul unui yacht, are o aroma aparte. Ne alaturam din nou evenimentului Goodwine, pentru ca toti cei care doresc sa porneasca in acest an intr-o aventura pe apa sa poata alege cele mai bune sortimente pentru momentele de relaxare pe mari si oceane."

La editia de primavara a targului Goodwine vor participa aproximativ 30 de producatori, importatori si distribuitori din Romania, Republica Moldova, Franta, Italia, Bulgaria, Argentina, Australia, Chile, Noua Zeelanda, Africa de Sud, Statele Unite si alte cinci firme din domenii conexe. Vizitatorii vor putea degusta peste 350 de sortimente de vin, dintre care peste 50 vor fi lansate in premiera in cadrul acestui eveniment.

Printre expozantii la targ se numara branduri renumite, precum Cotnari, Domeniile Ostrov, Cramele Recas, Vinarte, SERVE, Crama Oprisor, Cramele Rotenberg, Winero, Senator Wine, Crama Girboiu, Domeniile Samburesti, Vie Vin Vanju Mare, Casa de Vinuri Husi, Corcova, Vinexpert, Heinrig Distribution, Michel Torino (Argentina) sau Wine Distribution (Franta).

Vinurile premium vor fi asociate cu diverse delicatese, pregatite de zece maestrii bucatari de la restaurante si scoli de bucatari. Catalin Paduraru, expert roman in cadrul OIV, membru ADAR si critic de vin, va fi maestrul de ceremonii al evenimentului, in timp ce Doru Dumitrescu, Presedintele Asociatiei Somelierilor din Romania, va prezenta cateva asocieri gastro-enologice.

Noul numar al revistei Yacht Magazin (numarul cinci) va fi putea fi gasit, cu titlu gratuit, la actuala editie a targului Goodwine.

Yacht Magazin este prima, dar si cea mai longeviva publicatie dedicata iubitorilor de yachting din Romania. Aceasta este editata sub patronajul Yacht Club Regal Roman, cea mai prestigioasa organizaţie de promovare şi de sprijinire a navigaţiei de agrement din tara noastra. Inca din 1999, Yacht Magazin ofera informatii utile si exacte, atat celor initiati, cat si celor ce sunt la Inceput in practicarea acestui sport.

Bucuresti, 10.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *