free download 78 travel guides written by experts

XPLAIN se lanseaza direct in Topul SlideShare

Anul 2014 începe cu o reușită pentru XPLAIN, Agenția lider de Content Marketing specializată în Social Media & Word of Mouth. Cu doar câteva zile în urmă, conform SlideShare, platforma socială lider de prezentări slideshare, prezentările XPLAIN s-au numărat în Top 1% al celor mai vizualizate conținuturi de pe SlideShare în 2013! Atingerea acestui obiectiv impresionant nu demonstrează numai poziția de lider la nivel mondial pe care o deține XPLAIN în ceea ce privește integrarea brand-urilor în viața de zi cu zi a oamenilor, câmpul de expertiză de necontestat al agenției, ci și faptul că este o sursă recunoscută de informații și inspirație pentru marketerii din întreaga lume.

În conformitate cu cifrele oferite de SlideShare, peste 283.000 de persoane din întreaga lume au ales să vizualizeze slide-urile XPLAIN în 2013, obținând cu ajutorul acestora informații valoroase în domenii precum Content Marketing și Managementul reputației online. Această realizare este cu atât mai importantă daca luăm în considerare faptul că strategia XPLAIN pe SlideShare urmărește calitatea în locul cantității. De aceea, echipa XPLAIN a uploadat în anul care a trecut, un număr redus de prezentări strategic selectate și atent structurate, în scopul maximizării beneficiilor și calității informațiilor oferite publicului prin intermediul unor tematici cu adevărat utile și valoroase.

”La XPLAIN, credem cu tărie că cele mai mari satisfacții vin de la persoanele care decid să aibă încredere în tine, fie ele brandurile cu care lucrăm, fie persoanele din întreaga lume care aleg să obțină informații valoroase din prezentările pe care noi le împărțim cu ei”, a comentat Stefanos Karagos, fondatorul XPLAIN. ” Anunțul SlideShare confirmă faptul că eforturile noastre au devenit un punct de referință în domeniu la nivel mondial. Ne bucurăm să facem cunoscute experiențele noastre în întreaga lume și că expertiza noastră este recunoscută peste granițe.”

Pagina XPLAIN de pe website-ul SlideShare va continua să ofere conținuturi utile și valoroase care ajută brandurile să înțeleagă valoarea și mijloacele cu ajutorul cărora se pot integra perfect în viețile oamenilor. Puteți descoperi direct aceste conținuturi pline de semnificații pe //www.slideshare.net/XPLAIN.

Bucuresti, 22.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *