free download 78 travel guides written by experts

XELLA RO isi completeaza echipa de Product Management

v    Consolidarea echipei se justifică prin strategia de extindere a companiei pe piaţa românească

Compania XELLA RO, reprezentanta în România a mărcii premium YTONG, cel mai important producător mondial de BCA, si-a consolidat departamentul de Product Management prin cooptarea lui Cristian Constantin şi a lui Mircea Sibana, ambii pe poziţia de Manager Produs.

Cristian Constantin are 30 de ani şi îşi va desfăşura activitatea la sediul central din Bucureşti. Anterior a activat, timp de cinci ani, ca inginer tehnic în cadrul reprezentanţei unui producător de materiale profesionale pentru construţii. Expertiza în domeniu este completată de activitatea de un an ca inginer constructor în cadrul unei firme de construcţii din Bucureşti. Este absolvent al Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, Departamentul de Inginerie Civilă.

Mircea Sibana are 29 ani şi va ocupa acceaşi poziţie, la biroul Xella din Cluj-Napoca, unde a mai activat ca inginer proiectant şi şef de şantier în cadrul mai multor companii din domeniul construcţiilor. Este absolvent al Facultăţii de Construcţii din cadrul Universităţii Tehnice Cluj-Napoca, pregătire continuată cu studii aprofundate, desfăşurate tot la aceeaşi Universitate, în domeniul Auditului Energetic în Construcţii.

„Consolidarea echipei vine ca urmare a strategiei de extindere, a dorinţei de apropiere faţă de piaţa românească şi a deschiderii in viitorul apropiat a primei unităţi de producţie YTONG din România. Experienţa profesională proprie, dublată de dorinţa de a oferi consumatorului român produse de calitate îi califică pe Cristian Constantin şi pe Mircea Sibana să susţină marca YTONG în România. Le urez bun venit în echipă!”, a declarat Marius Dragne, Marketing Manager Xella Baustoffe South-East Europe (BG-HU-RO).

Cei doi vor coordona împreună activitatea departamentului de Product Management şi vor fi susţinuţi de către echipa de consilieri tehnici, prezenţă deja obişnuită pe şantierele din România.

„Prin completarea echipei ne dorim să venim lângă specialiştii în construcţii şi consumatorul final din România, oferind celor interesaţi un pachet profesional de servicii gratuite de consultanţă tehnică, pachet care va susţine marca Ytong, singurul produs premium tip BCA prezent pe piaţa din România”, a completat Dragne.

Bucuresti, 13.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *